Jump to content

14pe

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 14pe

  1. Bună ziua, Vă mulțumim că ne contactați. Pentru a vă ajuta să deblocați contul Paysafe, avem nevoie de câteva informații suplimentare. Vă rugăm să ne furnizați următoarele detalii: Numele complet (așa cum apare în contul dvs.) Adresa de email asociată contului. Numărul de telefon (dacă este asociat contului dvs.) Detalii despre problema întâmpinată (de exemplu, mesajele de eroare primite sau pașii urmați înainte de blocare). O copie a unui document de identificare (pentru a verifica identitatea dvs.) După ce primim aceste informații, vom putea începe procesul de deblocare a contului dvs. și vă vom informa despre pașii următori. Vă mulțumim pentru cooperare! Cu stimă, Echipa PaySafe Customer Support
  2. Haide Laviniu, mi-am aprins deja primul cui corporate, nu ne tine in suspans.
  3. Momentan sunt doar povesti, povesti care pot fi spuse cu lux de amanunte daca te uiti la Breaking Bad de doua ori. Invata-ne si pe noi tainele criminalitatii cibernetice si scoate-ne din mizeria corporate si blestemele Jira-ului pe vecie.
  4. Plays "Bunicu - Cel mai tare hack". Ceva s-a schimbat brusc la Laviniu, dintr-o data a inceput sa scrie corect gramatical, probabil si-a angajat om care sa-i scrie posturile dupa dictare, de pe mesaje vocale trimise pe Whatsapp.
  5. Cică au spart ăștia situ' și-au furat toată baza de date, frațiooor! Stați așa că vine bomba: parolele lu' fraieri erau băgate la liber, niciun fel de criptare, nimic! Să moară mă-sa dacă mint! Păi cum naiba în 2024 să ții parolele așa la vedere? E ca și cum ai lăsa portofelul pe bancă-n parc și te-ai duce la un 5 minute să iei o șaorma. Acu' orice puțoi ucrainean cu un pic de skill ne poate sparge toate conturile unde-am băgat aceeași parolă. Mișto, ce să zic! Hackerii 1 - Zoso 0 Și cine știe ce alte fițuici personale or mai fi pus ăștia la bătaie? CNP-uri, adrese, poze cu nevasta-n chiloți? Ferească sfântu'! E clar că ăia care se ocupă de site habar n-au ce fac. Probabil că și acu' se scarpină-n cap și se-ntreabă ce dracu' s-a-ntâmplat, în timp ce noi ne facem cruce și schimbăm parole de zici că-i Black Friday. Zoso, coaie, dacă citești asta, sper c-ai învățat ceva. Nu te joci cu securitatea, bă! Să vedem acu' cum gestionezi căcatu' ăsta. Bag mâna-n foc că o să dea vina pe "atacuri sofisticate" când de fapt era ca și cum ar fi lăsat ușa de la lift blocată. Voi ce ziceți? E nasol rău? V-au futut conturile? Hai să dăm cu părerea, că d-aia-i forumu'!
  6. Scuze, din reflex l-am mototolit pe @sefu9581 (Laviniu) si bagat in buzunar, e putin murdar, totusi a mai ramas un colt din el nepatat de rahat.
  7. Băi fraților, nu știu ce să zic da' m-am speriat rău! Am auzit că zoso.ro și arhiblog.ro o pățit-o nasol, le-o spart cineva saiturile! Ce naiba să mai crezi și-n cine să mai ai încredere pă netu' ăsta?! Io am cont pă arhiblog și acu' mă cac pă mine dă frică că mi-o furat ăia parola și datele. Știe careva ce să fac? Tre' să-mi schimb parola peste tot sau cum?? Și zoso ce dracu o păzit dă l-o spart și pă el?? Bagami-aș, parcă nu mai e sigur nimic în ziua dă azi! Dați un sfat fraților că-s disperat rău!!1!
  8. Esti antreprenor, am inteles. Totusi, n-ai invatat nimic din celalalt post? Din nou, pun pariu ca nici nu stii cum arata cheile de la Urus dar continui sa te lauzi. Sunt eu hackerul din corporatie, La facut tichete am cea mai mare ratie.
  9. Borys, why let sefu also smoke your stash? He is become more stupid and stupid each day, please, limit his consumption. Around the issue with the pigs, in Valcea no pigs, so he not understand how to properly take care of them. I think I have secret information about his mom, 10 years ago, she also got crazy and posted many many posts here, her name is Polonic, or for connesieurs Polonique. One day little kid find out that mom posted on big hacker forum, the boy got batshit mad then used the dark forces of the blackhat community to pretend building illicit wealth. Please limit access to internet, we not neeid another Polonique around. You must punish slave, tie him to Urus then feed to pigs!
  10. M-ai prins! Stii cumva si ce strain e? Te grabesti sa tragi concluzii pripite pe baza alegerilor mele muzicale, din care, aparent, nu ai inteles nimic. Daca ai coaie, te astept la DefCamp sa povestim fata in fata, daca te rog frumos, poate ma dai o tura si cu Urusul ca sa-mi arati ce fel de viata puteam sa traiesc daca alegeam sa fiu un mic antreprenor ca tine. Si ca sa nu spui ca-mi dau doar cu hate, bineinteles, ca sa simti si tu ca ai plecat cu ceva de aici iti ofer o mica lectie gratuita de gramatica, materie la care, aparent, ai fost partial prezent, dupa stilul de scris. Ati se scrie legat doar cand este verb auxiliar si intra in structura perfectului compus al verbului de conjugat, de exemplu: Voi ati facut magarii cu carduri? Voi ati cantat pe la alte mese. Bun, sper ca a fost destul de clar, acum urmeaza si varianta despartita, care se foloseste doar cand verbul precedat de ati este la infinitiv, iti dau un exemplu ca sa iti fie mai usor: Am scris acest post pentru a-ti lumina mintea. Am mers la mall pentru a-ti cumpara un cadou. Sunt sigur ca stapanesti alte lucruri mai bine ca mine, dar in societate, indiferent de cat de bogat esti, te poti face foarte usor de cacat atunci cand te bat regulile gramaticale ale propriei tale limbi, stiu ca intre jmekeri asa ca tine se vorbeste cu mesaje vocale. Pup.
  11. Seminte, urus, ceva nu se pupa, nu cred ca ai vazut nici cum arata cheia. Maxim daca ti l-a inchiriat vreun lake arabet prin Dubai si acu' te crezi important. La 100000 de mii pe luna nu mai ai parchet de 10 lei m2 si dulapurile lui bunica. Esti un fel de Dan Diaconescu al security-ului gainarelilor. Iti las si o dedicatie:
  12. Nu stiu ce să zic, din nou, confunzi termenii, daca ai fi fost pe-aici de mult ți-ai fi dat seama că nu s-a pus niciodată problema aici de așa ceva. Referitor la faptul că unii au devenit bugetari sau corporatiști, ce e rău în asta? Unii nu s-au născut să fie antreprenori, așa că tine. În afara de găinăriile enumerate de tine mai sus, "hacherasii" despre care vorbești tu se ocupau cu stealere, wormi prezentați live pe la conferințele de la Yahoo!, social engineering, trolling și multe altele. Nu a fost ahead of its time, a fost la momentul potrivit, pentru oamenii potriviți. Generația noua e pe Discord și sclavetii corporatiști ca noi, ăștia mai bătrâni, nu prea mai au timp să resusciteze comunitatea. HoF-urile și programele de Bug Bounty bubuie de romani, sunt comunități de oameni care fac așa ceva, aceiași oameni care probabil au învățat security by doing, de pe forum. Ai HackTheYard vibes .
×
×
  • Create New...