Jump to content

Andblood

Active Members
  • Posts

    565
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andblood's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. Cumpar script pentru voturi topofgames.com sau 20k voturi. Pretul il stabilim pe privat.
  2. Andblood

    Yahoo !

    Eu mi-am recuperat de la ei 2 conturi, uitasem si raspunsurile la intrebarile de siguranta, parola , data de nastere, absolut tot. Am vorbit cu ei in jur de vreo 10 mailuri, am trimis cateva raspunsuri pentru intrebarile de siguranta, le-am spus ultimul ip pe care a fost accesat contul si pana la urma mi l-au dat. Incearca sa le spui ceva din mailul tau, ultimele mailuri trimise, ultimele ipuri care s-au logat pe id, ai 50% sanse sa il recuperezi. Succes
  3. Apple putea sa scoata ceva mult mai bun , dar ei se bazeaza pe profit pe termen lung. Apple se bazeaza foarte mult si pe design.Sunt foarte multe persoane , care cumpara Iphone fara sa se intereseze de procesor , rami , memorie pentru ca ei nu au habar despre asta, daca le place cum arata , il cumpara. Camera de la Iphone 5 , se compara cu putine telefoane, oamenii in general le place sa isi faca poze des si multi isi cumpara Iphone din motiv ca pozele/filmarile sunt de nota 10.
  4. Citeste cartea de legislatie pana crezi ca poti trece la chestionare. Fa chestionare pe drpciv , intrebarile le cauti pe google. Fa chestionare in continuare pana intrebarile si raspunsurile iti vor intra in instinct.
  5. La Familia - "Consecinte" feat. Bibanu & Cedry2k (Official Video) - YouTube
×
×
  • Create New...