Jump to content

Andblood

Active Members
 • Posts

  565
 • Joined

 • Last visited

Reputation

21 Excellent

About Andblood

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cumpar script pentru voturi topofgames.com sau 20k voturi. Pretul il stabilim pe privat.
 2. Andblood

  Yahoo !

  Eu mi-am recuperat de la ei 2 conturi, uitasem si raspunsurile la intrebarile de siguranta, parola , data de nastere, absolut tot. Am vorbit cu ei in jur de vreo 10 mailuri, am trimis cateva raspunsuri pentru intrebarile de siguranta, le-am spus ultimul ip pe care a fost accesat contul si pana la urma mi l-au dat. Incearca sa le spui ceva din mailul tau, ultimele mailuri trimise, ultimele ipuri care s-au logat pe id, ai 50% sanse sa il recuperezi. Succes
 3. Apple putea sa scoata ceva mult mai bun , dar ei se bazeaza pe profit pe termen lung. Apple se bazeaza foarte mult si pe design.Sunt foarte multe persoane , care cumpara Iphone fara sa se intereseze de procesor , rami , memorie pentru ca ei nu au habar despre asta, daca le place cum arata , il cumpara. Camera de la Iphone 5 , se compara cu putine telefoane, oamenii in general le place sa isi faca poze des si multi isi cumpara Iphone din motiv ca pozele/filmarile sunt de nota 10.
 4. Citeste cartea de legislatie pana crezi ca poti trece la chestionare. Fa chestionare pe drpciv , intrebarile le cauti pe google. Fa chestionare in continuare pana intrebarile si raspunsurile iti vor intra in instinct.
 5. La Familia - "Consecinte" feat. Bibanu & Cedry2k (Official Video) - YouTube
×
×
 • Create New...