Jump to content

datdraq

Active Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About datdraq

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 03/03/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. datdraq

  Leeer

  Cand Hrusca e racit se amana Craciunul
 2. Pentru ca eu sunt familiarizat deja cu acesti termeni si nu pun intrebari de genul " cum sparg parola de messenger a vecinului ". Bineinteles ca moderatorii vor fi numiti dintre userii de aici pentru a le explica anumite lucruri juniorilor .
 3. Eu propun pentru rezolvarea problemei urmatoarele : 1)Faceti un forum RST-JUNIOR care sa cuprinda numai informatii de baza , de ex : --- ce este un trojan ---ce este un keylogger --- ce este google --- etc 2)Inchideti inregistrarile aici . 3)Userii noi se inscriu pe RST-JUNIOR ,fac 100 postari . Daca scapa de ban primesc automat o invitatie pe forumul mare (aici) . off: Rst junior , ce penal suna
 4. Asta-i topic de zgandarit si de observat reactii . Daca e real ce spui ,mergi la un psiholog . Daca nu e real , mergi la un psiholog .
 5. La multi ani ma baieti , sa fiti sanatosi sa faceti contu gras . Tot ce va doriti in 2011 !!! V-am pupat !
 6. Nu stii ca sunt smekercudoide_sm ?
 7. Multumesc , la multi ani si voua !
 8. Macar un fierastrau si tot facem .
 9. La multi ani iubi , sa fi cumintica .
 10. Esti nebun sa-mi bag pula
 11. Pentru ca democratia a fost inteleasa gresit . Pentru ca ati avut ghinion sa va nasteti in aceasta perioada . Pentru ca pe nimeni nu intereseaza nimic inafara de bani . Pentru ca suntem saraci . Pentru ca parintii se cearta incontinuu ca nu au bani si factura la gaz e 4 milioane. Pentru ca nu mai exista respect . Pentru ca nu va ganditi niciodata in pula mea la viitor .
 12. Mi-ar placea sa nu mai fim dependenti de sangele unei fiinte vii .
×
×
 • Create New...