Jump to content

vecinu

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vecinu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. @Slick: am salvat alogitmul de la sparsit intr-un php (yahoo64.php) pe care l-am pus in Webfolder pe serverul Apache si cand il execut in browser imi pare decat asta: Asa trebuia facut? Sau cum...? Super interesant tutorialul!
  2. Aici depinde de fiecare, mie mi se parea ca toate aplicatiile de linux care le copiau pe cele de Win nu se ridicau la nivelul si exigenta unui user care e obisnuit cu nivelul stabilit de Win 7 de pilda.. Depinde fiecare de chestii foloseste, de exemplu la mine se punea problema de compatibilitate, ca lucram la niste documente pe linux si cand le dadea la colegii cu win si office xp, surpriza, nu mergeau! Bineinteles daca nu ai bani de licenta de win, si vrei o alternativa e si linuxul ok. Dar pentru mine nu, ca nu se ridica la standardele mele, poate pe viitor.
  3. Am folosit multa vreme Slackware 10 (pe vremuri). Dar nu pe calculatorul meu pesonal ci pe un al 2 lea sistem, facea routare, avea un webserver si un server de mail (asta facut degeaba ca nu-l foloseam). Se poate folosi si pe PC personal, dar trebe sa fii masochist si sa ai prea mult timp liber. Toate aplicatiile sunt facut pt Win, cele care au versiuni si pentru linux au probleme de compatibiliate (de multe ori). Iar aplicatiile care vor sa le imite pe cele de Win lasa de dorit(winamp, IM, diferite utilitare).. Linux nu e potrivit pentru home-use, doar ca unii nu vor sa admita asta.
×
×
  • Create New...