Jump to content

m_mihai92

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

m_mihai92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Corect crocodilu' Legea 80 ,art. 8 spune "f) sa pastreze cu strictete secretul militar, de stat si de serviciu, precum si caracterul confidential al unor activitati si documente." ... si probabil ca nu e singura de genul Cine e interesat citeste legea si afla de ce unii nu pot spune prea multe detalii despre serviciul lor !
  2. in ssaculet si ascunsi la radacina pomului in fata blocului, ca de i-ai pus in banca , is ca si luati de garda....
  3. meserias tipul care l-a facut .. ce n-as da sa stiu atatea....
  4. hai sa-mi dau si eu cu parerea: Credca cel mai ok e varianta cu NU DE ACASA ... si nu de 10 ori din acelasi loc (te muti si tu cu laptopul cu masina prin oras si te rogi sa nu se termine prea repede obtiunile de wireles nesecurizat sau slab securizat<WEP>) P.S. orikum daca o faci odata de minunatie si ajungi cautat de politie, ft probabil sa vrei sa o faci si a 2-a oara, si de data asta creste riscu sa fii prins... bafta tuturor !
  5. frumos, cu ocazia asta am invatat si eu cum se face un keylogger de baza . Multumesc
  6. In primul rand "Salut" tuturor. Am intrat pe acest forum deoarece de ceva vreme caut sa invat cat mai multe despre securitatea calculatoarelor, am 18 ani si nu stiu mare lucru. De cateva luni ma joc prin backtrack, mare lucru nu reusesc ... , stiu ca distributia backtrack e facuta pentru cei ce au ceva cunostinte , insa ador faptul ca am gata instalate uneltele necesare pentru testarea penetrabilitatii, si ca nu trebuie sa ma chinui sa le instalez eu pe toate ... si asa ce am reusit eu sa instalez, am instalat cu greu... . SUNT UN BIG NOOB , cu ceva cunostinte teoretice (ce pot spune practica ma omoara ... am incercat si eu sa fac un buffer overflow sub linux pe un program scris in c++ , insa m-i sau cam inecat corabiile cand am ajuns la partea cu instalarea unui debugger asemanator cu ollydebugger pentru windows, in romaneste avea nevoie de qt, care ma cam batut).Voi cauta sa invat cat de mult de la voi , iar mai tarziu sa ajut si eu pe altii. Multumesc tuturor pentru sfaturi ! sry my bad first of all READ THE RULES
×
×
  • Create New...