Jump to content

Rem

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rem

  1. Salut, Nu sa il formatez este problema. ci sa il fac operational. cat despre ce mi.ai dat da am incercat. Placa de wireless am deja un TP-LINK TL-WM722N V1.10 Iar VBoxul am problema la instaler-ul aplicatiei Oracle
  2. Salut. Da daca pot spune si asa, petru ca fac cum fac si ajung intr-un punct in care pot spune ca nu dau deloc inainte. Problema este ca versiunea Oracle 6.1.0 nu ma lasa sa trec de instaler sa pot lucra in el. s
  3. Salut, Sper ca nu cer prea mult dar am nevoie de cineva sa ma ajute sa invat si eu ceva nou si anume sa invat sa fac pentesting, pentru inceput pe Wireless. Incerc de ceva vreme sa urmez tutoriale si toate cele dar de cele mai multe ori problemele pe care le intampin nu prea reusesc sa le gasesc o rezolvare. Poate ma ajuta si pe mine cineva sa invat unde gresesc si ce este de facut am doua exemple de probleme carora nu le gasesc (partial) un raspuns. 1 . Stick usb dupa ce l-am facut bootabil pt Kali (cu persistence) am instalat tot felul de prostii pe care le-am gasit in tutoriale si am hotarat ca in loc sa stau sa le iau pe rand pe toate sa le dezinstalez sa formatez stickul, problema pe care o intampin la unul dintre ele(pentru ca pe celalalt am reusit sa il refac in CMD) este urmaotarea : (X:/) is not accessible. The request could not be performed because of an I/O device error. In CMD > Diskpart>List volume X size 0 b si status unusable Prin urmare am hotarat sa incerc cu Virtual Box unde am ajuns la a doua problema 2. Incercand sa accesez VirtualBox installer imi da problema urmatoare : "32-bit Windows hosts are not supported by this VirtualBox release" In tot ce am cautat pana acum nu am reusit sa gasesc (poate sunt eu prea orb si nu stiu unde sa caut) problema cu instaler-ul , am gasit doar dupa ce VirtualBox a fost instalat.Specific ca : VirtualBox este Oracle 6.1.0 sistemul de operare pe care il am este Windows 10 System type: 32 bit Operating sistem,x64- based processor( ceea ce ma face sa fiu putin cofuz) Vreau sa specific ca am tot ce imi trebuie pentru a face wireless pentestting mai putin rezolvarea la problemele pe care le intampin. Multumesc!
  4. Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Am sa le incerc pe fiecare in parte si am sa revin cu un reply la topic ce mi s.a parut mie mai simplu de aplicat. P.S. Sunt binevenite si alte recomandari va multumesc.
  5. Salut, Este vreo modalitate sa faci pentesting de pe telefonul mobil? Si care este aceea? Multumesc:)
  6. Salut. Sunt nou în toate astea și am ceva timp de pierdut. Asa ca vreau sa îl folosesc cu folos măcar (gen sa învăț ceva). Am înțeles ca este nevoie și de un adaptor mai bun, problema este ca nu știu care este cel mai bun nu neapărat unul bun as fi recunoscător pentru un sfat. Mulțam!
  7. Rem

    Salutare

    Salut, bine ai venit ... pot spune ca sunt in aceeasi situatie ca tine chiar daca am un cont mai vechi:))
×
×
  • Create New...