Jump to content

dranaxum

Active Members
  • Posts

    189
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

dranaxum last won the day on September 6 2010

dranaxum had the most liked content!

Converted

  • Location
    Londra
  • Interests
    programare, criptografie, matematica
  • Occupation
    student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dranaxum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. Nu am verificat. Am intrat si am postat. Mea culpa. Cat despre vocabularul tau, imi e scarba.
  2. Treziti-va la Realitate ! Mesaj catre adolescenti - Tudor Chirila - YouTube
  3. Mie mi s-a schimbat atitudinea radical fata de romani/Romania in ultimul an si jumatate. Dupa parerea mea, fiecare dintre voi are dreptate intr-un anumit fel. Din cate am putut sa inteleg este vorba de sistemul nostru de invatamant. El te antreneaza si este unul foarte bun daca inca din liceu vrei sa te angrenezi in diverse competitii, insa in acelasi timp este unul execrabil fata de cei care nu pot/nu vor asta (spre deosebire de UK unde sistemul este creat ca toti sa invete ceva). Asa se ajunge la discrepante enorme intre oameni si de aici rezultatele de la bac. In liceu noi invatam la matematica lucruri care in vest abia la facultate se invata. Nu poti sa ii ceri asta oricui la bac fiindca nu toata lumea are nevoie sa stie ce este ala un grup. Pe de alta parte asta conduce la evidentierea celor care incearca sa faca asta din liceu. Spre exemplu la univ ne-au fost cerute explicatii si detalii in legatura cu sistemul nostru de invatamant fiindca profesorii nu inteleg de ce romanii stiu lucruri pe care alti studenti nu le stiu in matematica/informatica. Un alt lucru care mi-a sarit in ochi a fost la competitia ACM, regionala din nord vestul europei (care s-a desfasurat in acest weekend) unde au participat multi romani. Exemple de echipe: cambridge 1 : un roman imperial 1 : doi romani oxford 1 : un roman jacobs (din bremen) 1 : un roman jacobs 2 : 3 romani edinburgh 2 : 3 romani Asta avand in vedere faptul ca o echipa are exact 3 membrii. Sunt lucruri care totusi nu trebuie/nu au cum sa fie trecute cu vederea.
  4. me.mello Ce experienta ai in C/C++?!?!?! Stii F#? E alta mancare de peste, e programare functionala. Nu te vad folosindu-l foarte mult in industrie (cu exceptia cercetarii). Ce legatura e intre Romania si limbajele de programare?! Aici se foloseste FORTRAN si C in grupuri de cercetare pe HPC!! Industria foloseste mult asa ceva. Depinde ce ramura prinzi intr-o firma. Daca e ceva user-end sau daca compania e mica/mijlocie s-ar putea sa lucrezi cu tehnologiile expuse de tine.
  5. Inca nu este nimic confirmat 100%. Cum a zis si omul ala de la CERN, mai sunt de urmat anumiti pasi pana la o rasturnare de situatie. Oricum ar fi... presa trebuie sa preia senzationalul ca na... @p3tru Daca se stia de mult, atunci nu mai aveau ei indoieli relativ la acuratetea rezultatelor! Lasati teoria conspiratiei macar pentru o secunda fiindca aia se leaga mai mult de securitate....
  6. De ce nu ii inregistrezi (eventual si video)? Te duci cu dovada la politie. Daca iar nu se face nimic poti face valva prin presa (recomandabil la nivel national) cu chestia asta si va iesi si mai bine daca ai mici relatii. Parerea mea e ca daca intervine presa va pune presiune pe scoala si/sau pe politie sa faca ceva. LE: Vorbeste si cu parintii!
  7. Comet Elenin is Now Fading Away
  8. @turnback, sunt de acord cu dreptul omului de a fi expus public sau nu. Eu doar incerc sa explic ca frica in acest caz este inutila. Este o conferinta care vrea sa fie facuta intr-un mod cat mai serios chiar daca este la prima editie. Majoritatea conferintelor cer ca tu sa te "autentifici" in acest fel pentru a oferi un cadru "exclusivist", pentru a oferi cazare si alte lucruri. Nu cred ca te poti caza fara un act de identitate. Daca tu nu vrei in niciun moment sa te expui, atunci nu inteleg la ce evenimente serioase de acest gen ai avea acces. Pe langa asta este si factorul ca fiecare trebuie sa puna o bariera intre viata reala si cea de internaut.
  9. 1749, deci sa inteleg ca tu esti unul dintre cei mai mari hackeri din lume si esti dat in cautare prin Interpol. Voua vi se pare o joaca acum faptul ca nu vreti sa apareti pe nicaieri, dar cand angajatorii o sa caute informatii despre voi o sa le ziceti: don'le eu eram mare hacker pe rst si nu puteam sa imi pun numele pe o lista ca sa iti arat tie ca am participat la conferinte. LE: Unii lucreaza la GCHQ si au totusi profile de facebook. Aia oare nu sunt in pericol mult mai mare?
  10. Daca deobicei sunt gica contra, acum lucrul asta mi se pare TOTAL ABERANT! Adica cum? Dupa parerea lor romanii sunt IMBECILI? Autoritati cretine. UKul isi pune probleme ca din cauza taxelor mari nu vor mai veni romani la studii si ca trebuie sa introduca noi burse, iar tampitii astia de la cateva sute de kilometrii ar spala cu noi pe jos.
  11. dranaxum

    Noroc.

    Why BTEC?° : Edexcel Este un fel de certificat. As compara cu scoala preparatoare din Franta (este pentru cei care termina liceul si vor sa aplice la Ecole Polytechnique). Cat despre sistem... englezii au liceu si au si facultate! Probabil au si alte facilitati precum BTEC, dar the big picture e la fel ca oriunde in lume. LE: Vad ca totusi e mai mult decat un certificat fiindca poate inlocui chiar si A levels... Hmm.
  12. Fratilor, pe bune acum, nu inteleg ce frica va este de aceste filmari/videoconferinte? Sunteti urmariti de interpol? Am o senzatie ca nu. Sunteti cumva sefi in organizatii blackhat? Am iarasi o senzatie ca nu. ATUNCI?!?!?!?!??!! Ce facem? Ne jucam de-a hackerii urmariti sau ne facem un CV adaugand o participare la o conferinta? Daca voi nu va faceti un CV din participari de genul asta si nu publicati NIMIC pe Internet, atunci CE FACETI? In anumite cazuri pentru supervisori/cei care recruteaza conteaza sa vada activitatea ta concretizata prin ceva.
  13. dranaxum

    Ma retrag!

    Bravo ma, dar cand altii "se retrageau" nu erati atat de vehementi relativ la acest concept. Aici ma refer doar la cei care il critica pe totti, dar acum cateva luni/saptamani scriau scrisori de adio/amor/dor/durere pe forum cand se retrageau alti membri. A se intelege totusi ca NU sunt de acord cu retragerile facute publice chiar daca este vorba de un membru al staffului.
  14. O sa atacam Franta in minutul 92 cand o sa avem echipa solida... NU acum! Trebuiau 55.000 de romani autentici sa huiduie la sfarsitul meciului...ca romanul pana nu se face de doi bani, nu se lasa. Gazonul ca si gazonul, dar atitudinea spectatorilor a fost execrabila la sfarsit. Imi e scarba! Nu putem fi respectati pana noi nu o sa ne respectam intre noi. Si cica ne plangem de guvern cand 55.000 de oameni au fost oglinda puterii din tara....
  15. Parerea mea este ca merita. Verifica ce model ATI este si cate coreuri ai + ce frecventa are fiecare core, ce frecventa ai la ram (conteaza!) si afla mai multe detalii in legatura cu procesorul (ce model de i3, ce frecventa, cat de mare e cacheul etc.). Avand in vedere ca e i3, ar trebui sa fie ok macar partea asta.
×
×
  • Create New...