Jump to content

VG92

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by VG92

 1. Daca unul din acele siteuri este hostat in alta tara ex: china, ce vor face, atunci? PRO TV, aici are interes direct sa le inchida, in falsa speranta ca useri se vor indrepta spe ei sa vada ......, aici e problema ca nu au ce... Personal, nu m-ar deranja sa platesc o taxa lunara si sa am acces legal la serialele americane, dar, sa dau bani casa vad penibilitatile facute de el la buftea...
 2. Am facut anuntul pentru un 'amic', dar acesta m-a lasat balta... Imi cer scuze pentru ca v-am deranjat si rog un modelator sa stearga acest topic.
 3. Slutari! Dupa cum spune si titlul, cumpar rdp de us si australia si smtp de imbox. Cine are sa imi lase un pm sau reply aici. Plata se face prin liberty reserve. Multumesc!
 4. Aplicatia este scrisa in php - OOP. Ea este destinata site-urilor cu filme online. Perimte adaugarea a 6 servere nume + element (numarul lor poate fi marit), avantajul este ca nu va ingreuneaza incarcarea pagini. Dupa adaugarea filmului puteti lua link-ul si sa-l inserati pe site-ul dvs. cu filme ex: Apollo 18 (2011) de acolo vizitatorul isi va alege unul din serverle disponibile. De baza afiseaza serverul 1. In pagina principala aplicatia afiseaza lista paginata cu filme si servere existente pentru fiecare. Afisare lista filme Pretul este de 5 euro bucata in varianta standard - paypal.
 5. Sa inteleg ca nu stiu? Asta e pentru trepanatii...
 6. Vreau si io unul pe Brazzers daca mai ai. LE: Am vazut acum ca s-au terminat scuze pentru post.
×
×
 • Create New...