Jump to content

FITNESSbody

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FITNESSbody's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. ok daca voi zice ti ce sunt bune atunci nu stiu eu sa setez un proxy inseamna. Deci eu asa fac e bine sau nu sau cum se face imi pute ti spune? setarile astea browser pt proxy ::::: Control Panel -> Internet Options -> Connections -> LAN Settings -> Use a proxy server si aici treci adresa si portul utilizat de proxy. dau Ok si tot nu se schimba ip tot al meu ramane
  2. am incercat cu mai multe tot degeaba aceiasi eroare
  3. Fac exact acelasi setari si imi apare Connecting to SSH2 server 67.7.204.212.22 via 127.0.0.1:1080 SOCKSv5 proxy Connection failed. Connect() failed. Windows error 10061 : No connection could be made because the target machine activelyrefused it. Nu imi dau seama unde gresesc, imi mai trebuie alt program ceva ?
  4. de asta m am prins si eu, dar tot nu gasesc unu sa mearga
  5. Am incercat cu o gramada de proxyuri din lista de mai sus si nu merge nici unu nu reusesc sa inteleg nu fac eu bine setarile , pe langa setarile astea la browser Control Panel -> Internet Options -> Connections -> LAN Settings -> Use a proxy server si aici treci adresa si portul utilizat de proxy. Mai trebuie sa fac ceva sa mai alt program ?????????
  6. ce glume de handel are alias74 , eu am intrebat cat se poate de serios, am inteles de pe site ca imi trebuie un VPN dar imi poate sa imi spuna si mie care este cel mai bun, sa imi dea un linck de unde pot sa il cumpar si ce imi trebuie pe langa VPN
  7. dar un id de mes nu are , prietenu tau care vrea sa ma invete ?
  8. salut as vrea sa fac si eu o combinatie cine ma poate ajuta si pe mine, vreau sa pot intra in privat pe situri de videochat, carti de credit am gasit ca cumpar, dar cum imi ascund ip ca sa nu fiu prins , cine poate sa imi explice si mie chestia asta ?????????????????
  9. salut as vrea sa fac si eu o combinatie cine ma poate ajuta si pe mine, vreau sa pot intra in privat pe situri de videochat, carti de credit am gasit ca cumpar dar cum imi ascund ip ca sa nu fiu prins , cine poate sa imi explice si mie chestia asta ?????????????????

×
×
  • Create New...