Jump to content

tero

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu mi-ai bagat nimic, totusi ai sansa sa remediezi problema, pe mine nu ma fac niste bani, uite pagina: https://www.facebook.com/pages/Breaking-News/1375131129375922 are 1 like, cand o sa aiba 50.000 o sa vada toti de pe forum ca e munca ta aici si ca ai facut treaba. Spor!
  2. ma frate tie nu ti-e rusine? ce fani mi-ai livrat tu mie ? se vede ca nici nu mai tii minte despre ce pagina e vorba, pagina mea are aproape 100.000 de fani si sunt facuti de un baiat Calin de pe Seopedia. poate ai probleme de memorie, pe mine m-ai tot lungit ca esti " in trafic", "in bucuresti" , oriunde, doar sa nu imi trimiti banii inapoi . In fine, ma pis pe 800ron cat ti-am trimis tie , sa ti-ii pui pe piept , am mai dat 200 ron sa te scrie cineva si pe toaca poate "in trafic" o sa ai si putin ghinion sa nu mai tepuiesti si pe altii. Eu inchei discutia cu tine aici. P.S.: omu e tepar, se vinde pe 800ron, am discutii penibile cu el pe whatsapp in care ma tot amana ca imi pune banii "cum ajunge". Este de evitat.
  3. Nu stiu cum administratorii tolereaza asemenea ?epari aici pe forum, acest tip pe nume (FARA DATE PERSONALE) m-a tepuit de 900ron, i-am trimis banii la raiffesisein pentru 50.000 de fani si tot a zis ca pune de 4 luni tot pune feriti-va de el si rog un admin sa-l baneze pe acest individ care face de râs forumul. P.S. Am doua chitante pe numele lui si contul la Raifeissein, o sa le postez si aici sa nu se mai în?epe si al?ii.
  4. si cam cati bani poti scoate lunar cu pagina ?
  5. nu mai merge site-ul : " Thanks for testing Clickatell's gateway coverage. You will be able to change the content of your message after your initial purchase of message credits. "
×
×
  • Create New...