Jump to content

epic

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    mainframe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

epic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Activitatea de pe Hackpedia a scazut datorita mai multor lucruri, si anume: 1. Generatia care a format cea mai solida comunitate de pe Hackpedia a crescut, unii oameni au plecat prin alte tari fie la studii fie cu munca, altii si-au intemeiat familii, altii pus si simplu nu mai au timp de asa ceva. A fost o perioada frumoasa insa multi dintre noi am ajuns deja la un alt nivel. 2. Generatia actuala de utilizatori (ma refer in general, nu doar in cazul HP) are un nivel mult mai scazut de inteligenta, acest fapt ducand la o scarba de a raspunde mereu si mereu la aceleasi intrebari idioate. 3. Forumurile nu mai sunt la mare cautare. 4. Multi condamna ca administratorii nu mai sunt activi. Complet adevarat insa nu administratorii tin un forum in picioare, ci userii acesteia. Treaba mea este sa am grija ca site-ul este online, sa platesc luna de luna factura la hosting (s-au strans ani buni deja) si sa iau legatura cu staff-ul. Recunosc ca nu ma mai implic asa de mult ca inainte pentru ca o data cu varsta am alte responsabilitati, iar timpul alocat online-ului este foarte mic. 5. Neme nu are absolut nicio legatura cu starea actuala a HP. Cu toate ca el a fost moderator pe forum, nu a avut o contributie vitala la cresterea nivelului. Despre contopirea celor doua forumuri s-a tot discutat de "n" ori, si nu doar intre useri, ci intre cele doua staff-uri insa era o chestiune delicata. Pe HP mai exista o mana de oameni pasionati, asa ca una dintre propunerile mele ar fi sa filtram grosul de useri si sa refacem comunitatea. Personal nu ma intereseaza numarul de useri sau traficul...ma intereseaza calitatea. Cu riscul de a-mi lua multe injuraturi, ma gandesc si sa facem o comunitate cu acces restrans unde vor putea intra doar oameni pertinenti, unde fiecare poate contribui la schimburi de opinii/knowledge. Cat despre signup-ul pe HP, fiecare cont este activat de catre mine, asa ca daca cineva se plange ca nu a primit mailul de activare(nu vorbesc de cazurile de fata), ar trebui sa-si puna un semn de intrebare. Pur si simplu nu mai accept conturi de genul GoguXXL, $mekerul2012, etc. In cateva luni voi scapa de niste task-uri de la munca si imediat dupa aia voi recladi comunitatea, impreuna cu oamenii de baza din ea. Numai bine, epic
  2. epic

    .Epic

    @demon_zone: Nu mai arunca cu injurii doar ca sa te aflii in treaba. N-am spus ca nu exista coincidente, am zis doar ca se poate crea confuzie.
  3. epic

    .Epic

    De unde stiu ca esti copil? Din primul tau post. De unde stiu ca nu esti mai vechi decat mine pe forumul asta? Pentru ca eu stiu RST-ul de cand era in scutece. Du-te pe redtube...ce sa zic...fiecare cu pasiunile lui. Spor la treaba si bine ai venit pe aici.
  4. epic

    .Epic

    Bai copile, ma vezi pe mine ca ma agit? Taci in plm si apuca-te sa citesti ce-i pe rst. Din partea mea poti sa te inregistrezi cu ce id vrei, eu doar ti-am zis parerea mea si ca doar staff-ul poate lua o decizie.
  5. epic

    .Epic

    @begood: fara ironii, da? Nu stiu cum sunt regulile pe aici, administratorii sa ia o decizie. Neme?
  6. epic

    .Epic

    Nu la asta m-am referit. Daca ai vazut ca deja este cineva inregistrat cu el, nu crezi ca s-ar crea confuzie intre cele doua nume? Iar nickname-ul asta este special pentru cei "mai vechi" de pe rst.
  7. epic

    .Epic

    Alt nickname nu ti-ai gasit si tu?
  8. E cineva interesat de wardriving+warchalking? Toata actiunea se va desfasura in Bucuresti, asa ca o conditie obligatorie ar fi sa locuiti aici. Eu pun la bataie un laptop si o masina + gps pt a marca retelele. Daca nu stiti cu ce se mananca lucrurile astea, va rog sa nu postati.
  9. epic

    Google adsense

    Daca aveti nevoie de vreun sfat legat de adsense, puteti sa ma intrebati pentru ca si eu folosesc de vreo juma de an.
  10. epic

    Hackpedia.info

    Merci pentru anunt, nemessis. La noi a fost o plangere referitoare la niste troieni asa ca godaddy-ul ne-a inchis fara un preaviz.
  11. epic

    Am revenit

    Vad ca SRI-ul asta a intrat rau de tot in creierul kinderului cu acces la net. Lasati conspiratiile astea "sorineliane" si stati linistiti ca rst-ul nu dispare asa usor. Bine ati revenit printre noi si spor la treaba in continuare.
  12. offtopic: ma speriasem cand am vazut azi 66 de vizite de pe rst. acum am vazut si motivul.
  13. Da, este varianta in limba romana si urmeaza sa fie pusa pe wikipedia impreuna cu mai multe texte. Chestia asta face parte dintr-un proiect nou. Daca vezi vreo greseala in el te rog sa ma anunti, sau daca ai idee de termeni in limba romana (vezi nota bene de la inceput).
  14. Sa nu aveti activata optiunea "Ignore anyone who is not in my messenger list"
  15. epic

    GAY

    inseamna "La multi ani" din cate stiu eu.
×
×
  • Create New...