Jump to content

LeOCruX

Active Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LeOCruX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. LeOCruX

    VB Test

    1.C 2.D 3.D 4.A 5.B 6.B 7.A 8.A 9.D NOTA
  2. Obsedat de naruto ... http://itachi.stripgenerator.com/2008/04/13/superhumans-powers-part-1.html
  3. LeOCruX

    o prostie ...

    misto cana.... i'am facut si eu una cadul la un prieten ( bleach , era cu dinamo )
  4. copil desenat : * Joins: Kenpachi (byakugan@TE PLESNESC) neme chiar stai in vaslui ? ... chiar o incercat ? p.s. @Kenpachi - la naruto manga is mult inainte EDIT: Kenpachi ... eu is la zi si cu naruto si cu bleach (manga vorbind) la anime nu ma uit decat o data la 2-3 luni ca sa am la ce sa ma uit (adik vad toate episoadele o data)
  5. maine ( 22nd march ) am un concurs la fizica (Stefan Procopiu) si m'am uitat pe site si nu stiu catva prbl poate ma ajutati P.S. am postat asa tarziu pt ca l'am astptat pe Vladiii sa intre pe mess dar nu stie nici el, si nu am vrut sa se intample ca pe hackpedia data trecuta cand am mai intrebat de o prbl la fizica. in fine prbl arata cam asa 1.Densitatea alcoolului medicinal (alcool etilic amestecat cu apã) este de 0,83 g/cm3. Ce concentraþie are alcoolul medicinal (mililitri de alcool etilic în 100 ml de soluþie)? ?apã=1 g/cm3, ?alcool etilic=0,79 g/cm3. 2.De un resort de oþel se agaþã un cârlig cu discuri crestate. În tabel sunt indicate masa discurilor, m ºi lungimile corespunzãtoare ale resortului, L. Sã se stabileascã relaþia dintre forþa deformatoare ºi alungirea resortului (proporþionalitate directã sau inversã, altele). Tabelul la urmatorul edit 3.Cu cât este mai mare greutatea cuprului decât cea a zincului utilizate într-un aliaj cu densitatea de 8.000 kg/m3 ºi volumul de 200 cm3, dacã ?Cu=8,9 g/cm3 ºi ?Zn=7,1 g/cm3? Cât devine densitatea aliajului, dacã masa de zinc folositã ar fi de trei ori mai mare decât masa de cupru utilizatã în cazul precedent? p.s. la a ii-a prbl am facut ceva dar nu sunt sigur.... revin cu edit m| 10 | 20 | 30 | 40 | 50 (g) L | 5.5| 6.1 | 6.6 | 7.0 | 7.5 cm F/L = k F = mg = ( prima "varianta" ) 0.01 * 9.8 = 0.098 k= 0.098/0.055 = 1.7(81) ....
  6. Mersi Mult... Sa traiesti
  7. H4e ... problema nu zice dar d1=d2 (distanta ....) Nytro ... ceva in genul asta am facut si eu dar raspunsule in carte e 18.75 (((( si sigur asta e .
  8. nu , nu mai zice nimica problema ... 28 m/s sau km/h ?
  9. Primul semestru de fizica m'a facut sa cred ca aceasta materie e usoara, dar a doua ora de fizica din al doilea semestru .... a dovedit contrariul. Am pentru maine o tema la fizica care nu stiu sa o fac si cer ajutorul vostru ( sunt in cls a VI-a ) Un mobil se deplaseaza pe jumatate din distanta de parcurs cu viteza v1 = 54 km/h, iar pe cealalta jumatate din distanta, cu viteza v2 = 25 m/s. Care este viteza medie pe intregul parcurs? P.S. In carte zice ca e 18.75 m/s ... de unde i-a dat asta nu stiu P.S.#2 Daca incalc vre'o regula inchideti topicul (stergetil') P.S.#3 Nu m'a luati drept un prost
  10. 1. Felicitari ! 2. Are legatura cumva cu Keep me signed in for 2 weeks unless I sign out. New! [Uncheck if on a shared computer] 2 weeks = 2 saptamani P.S. nu am mai stat sa citesc asa ca daca s'a mai pus intrebarea asta nu sariti pe mine
  11. Ban-kai : http://www.youtube.com/watch?v=kaLIxH8Z2t8&NR=1 (prima parte )
  12. LeOCruX

    Bloguri RST?

    Am votat "Fiecare user sa-si poata face blog pe RST " pt ca pe unul singur vor fi niste reguli stricte.. nu se pun idei la intamplare pe cand pe mai multe bloguri avem idei de la fiecare user (desi ar ocupa cam mult spatiu si apropo, cat spatiu aveti in total ? )
  13. defapt e Happy new year!!!! muhahahahahhahaha
  14. LeOCruX

    Trojan VB6

    si eu lucrez la un trojan si am gasit asta cred ca stii ca nu trebuie sa dai copy/paste ... mai trbuie modificat ( de ex. sa nu mai arate in textbox datele ... nu cred ca te intereseaza )
  15. Option Explicit Declare Sub keybd_event Lib "user32" _ (ByVal Vk As Byte, ByVal Scan As Byte, _ ByVal Flags As Long, ByVal ExtraInfo As Long) Private Sub cmdCapture_Click() Me.Visible = False DoEvents Clipboard.Clear keybd_event vbKeySnapshot, 0, 0, 0 DoEvents printscreen.Picture = Clipboard.GetData(vbCFBitmap) DoEvents Me.Visible = True Me.Refresh end sub care mi'l incearca? eu nu's acasa si nu am stiku' cu mine vlad cati ani ai ? din curiozitate chiar ai 13 ani ? ( esti cu 1 am mai mare ca mn )
×
×
  • Create New...