Jump to content

-c3

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    timisoara
  • Interests
    learn more
  • Occupation
    h4x1n6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-c3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. tare faza alien da sper sa nu imi faca nimic ca eu nu miam platit netu de 4 luni astept sa se desfinteze firma ca am inteles ca o cumparat rds-ul si injoy unde is eu si atunci poate nu mai tre sa platesc pan atunc furam
  2. mersi de headsup, nu e de dragu de a scrie chiar am fost curios pt ca eu fac asta si nah, dar daca folosesc macu unui prieten care e de acord nu are ce sa imi faca asai? e ca si cum mas duce la el acasa si as pune macu ca sa am net pe compu asta, teoretic nar avea ce sa imi faca.
  3. eu nu miam platit netu de 4 luni si fac treba aasta de nevoie, da carei faza cu ilegalitatea? ce poate sa imi faca daca ma prinde? stie careva? dar cum ma poate prinde?? eu le tot schimb in fiecare zi alt mac.
  4. evident, dar toti sunt liberi sa incerce.
  5. Broken link. alt link te rog, daca se poate
  6. O problema mare la Windows XP Professional este cel legat de rezervarea implicit pentru microsoft; a 20% din latimea de banda a conexiunii (LAN sau Internet) pentru propriile “nevoi” (update-uri de exemplu). Daca insa rulati un XP original carenu are nevoie de atata latime de banda pentru update-uri, este bine sa schimbati setarea acesta. Mai intai verificati daca QoS Packet Scheduler este folosit de conexiunea dvs. Pentru aceasta, in casuta Properties a conexiunii folosite, verificati daca optiunea QoS Packet Scheduler este selectata. Daca este, atunci este posibil ca sistemul sa-si fi rezervat banda. Rulati gpedit.msc in Start-Run. In Computer Configuration – Administrative Templates – Network – Qos Packet Scheduler, veti gasi optiunea Limit reservable bandwith. Implicit, aceasta optiune se afla in starea Not Configured (in realitate e configurata la 20% din sistem.). Pentru a o reconfigura dupa cum doriti, faceti click dreapta pe Limit reservable bandwith si alegeti Enable. Pune-ti procentajul care va avantajeaza! In mod normal, 5% ar trebui sa fie arhisuficient, dar puteti incerca si 0%. Cresterea performantei se observa in cazul conexiunilor LAN. Si in cazul acesta nu e nevoie de softuri instalate.
  7. nare rost sa ma cert cu voi, mai ales cu tine care intri aiurea in discutie, si eu nu ii ziceam nimic daca el nu se lua de mine, inteleg am gresit dar nu e cazul sa te ratoiesti asa , daca vroia sa ma ajute posta ceva util nu se lua de mine. si tu esti si mai idiot ca el ca vad ca el nu sa agitat asa de mult cum teai agitat tu.. plus ca vorbesti ca un cocalar... dar fie, daca totusi poate cineva sa puna alte linkuri functionale v-as fi recunoscator.
  8. interesant post o sa incerc si eu. ms
  9. deci carei faza? mam luat de tine?? de ce tre sa fi uracios?? se pare ca tu chiar esti un ratat si nai vaita sociala.. daca vroiai raspundeai frumos daca nu nu e nevoie sa fi rautacios. sau vrei neaparat sa ai multe posturi??
  10. some links are dead can you reupload them? or other give some other links. thnx
  11. -c3

    |c3

    da ms de welcome - ul calduros, acum cu cine vb pt a intelege cum sa dobor un site... am incercat mai multe forme prv me plz
  12. -c3

    |c3

    sal la all eu sunt |c3 (ice) place forumul vostru ,sper ca este o comunitate unita intro oarecare masura, im here to learn and help others.. deci cine vrea sa vb cu mine mai mult aveti messengerul meu, nica odata re la all si la echipa rst
×
×
  • Create New...