Jump to content

max77

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About max77

  • Birthday 09/26/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

max77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Licenta ScrapeBox de vanzare. O dau cu $50. Pe sales page la ei e $97. Plata prin paypal. Nu e nici o problema sa ti-o transfer si sa o activezi. Care e interesat PM me.
  2. Salutare,

    Eu am ScrapeBox. Daca vrei ne ajutam unul pe altul. Tu imi dai lista eu iti dau blast pe ea. Am nevoie de URL-ul tau si keywords daca vrei sa le folosesc in loc de nume pt commenturi.

    Astept raspuns.

  3. max77

    ScrapeBox Blast

    Blue te mananca in cur? Ce pula mea te tot bagi in seama? Dupa ce ca habar n-ai ce-i ala scrapebox si sustii ca versiunea ta 1.12 pe care o ai e cu licenta te dai doctor pe-aici. Mai duceti-va in pula mea si cumparati voi blasturi sau backlinks cu 3 lei. P.S. Rog moderatorii sa-mi curete topicul de toate saraciile astea care comenteaza de-ampulea.
  4. max77

    ScrapeBox Blast

    O sa o diversific daca merita. Deocamdata asta e oferta. Du-te pe siteurile alea si cumpara de la aia. Nu te tine nimeni. Am zis ca garantez doar link-urile cu auto-approve. Restul raman in pending (sunt peste 6k din care sigur se aproba o parte mai mare sau mai mica). Invata sa folosesti ScrapeBox-ul. ----- NU mai face double post ! Exista butonul de EDIT !
  5. max77

    ScrapeBox Blast

    Deci...n-am chef de smiorcaieli de genul e prea scump. Nu iti convine treci mai departe. Daca nu stii ce e si despre ce e vorba nu mai vorbi prostii. Du-te cauta pe google si ia-ti cu $500/150 backlinks
  6. max77

    ScrapeBox Blast

    Scrie clar acolo intre 200 si 300. Nu le pun si pe ce aflate in aprobare. Dar sigur castigi si din alea in jur de 800-1000 de backlinkuri. Comentariile sunt generale si facute in asa fel sa nu deranjeze si nu spameze
  7. sal

    add id marius.zanvetor , sunt cel cu designul ,

  8. Vreau si eu unul. Am domeniu si hosting asa ca nu e problema. Vezi ca ai mess-ul meu sub avatar.
  9. ***All-In-One Commenting Package*** Ce am nevoie de la tine: - Link-ul site-ului si intre 10-20 cuvinte cheie. Ce voi face eu: - Voi folosi Keyword Scraper si voi da un search in google pentru a-ti gasi 100 de cuvinte cheie care au legatura cu cele trimise de tine si cu site-ul tau. - Dau un Scrape si gasesc 1000 de rezultate pentru fiecare cuvant cheie in parte pe doua dintre marile SE si anume Google si Yahoo. Teoretic voi gasi in jur de 200.000 de bloguri. - Voi scoate toate domeniile si linkurile duplicat si vor ramane in jur de 15-70.000 domenii unice de bloguri pe care pot lansa comentariile. - Voi folosi cele 10-20 cuvinte cheie date de tine ca si ancora/nume pentru fiecare comentariu in parte. - Un total de 142 de comentarii unice in limba engleza vor fi postate prin rotatie pentru fiecare blast. - Dupa blast voi verifica toate comentariile postate cu succes, atat cele ramase in aprobare cat si cele deja aprobate pe blogurile cu auto-approve. - Iti voi trimite pe e-mail un document cu toate linkurile pe care comentariile au fost postate cu succes. Atat cele aflate in aprobare cat si cele auto aprobate. - Garantez ca vei avea intre 200 - 300 de backlinks intr-o perioada de 2-3 saptamani. - Plata se face numai prin paypal. - Cost: $30 sau 25E sau 100 RON (cum doreste fiecare) per blast. - Cine doreste imi poate lasa PM aici sau imi poate da add pe mess. Rog sa nu ma deranjati aiurea. Doar cei cu adevarat interesati
  10. Frate, mai e valabil sau nu? Macar da un raspuns sa stim ce facem. Ti-am trimis PM acum o sapt. Nu am primit nici un raspuns. daca nu mai e valabil macar anuntati si inchideti topicul.
  11. Sunt si eu interesat sa cumpar o licenta pt 1 PC. Cum dau de tine sa vb mai multe detalii? Da-mi un pm cu un id de mes ceva.
×
×
  • Create New...