Jump to content

Blawger

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Blawger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salutare,

    Eu am ScrapeBox. Daca vrei ne ajutam unul pe altul. Tu imi dai lista eu iti dau blast pe ea. Am nevoie de URL-ul tau si keywords daca vrei sa le folosesc in loc de nume pt commenturi.

    Astept raspuns.

  2. Maverick, citeste regulamentul in prinvinta vanzarilor.
  3. 25 de euro, doar pentru 3 persoane. Astept pm.
  4. Am o lista cu 12k bloguri .edu si .gov si vreau sa comentez pe toate pentru backlinkuri. Nu am bani de xrumer, senuke sau orice alt program care costa bani, asa ca va intreb pe voi: cu ce program pot comenta pe un numar mare de bloguri?
  5. Off Topic : Benny, o mica intrebare. Am facut rost de SickSubmitter (un fel de Xrumer in mizerie) si m-am pus pe facut backlinkuri. Nu le dau ping, las Google sa le gaseasca, dar vreau sa te intreb cam care este numarul maxim de backlinkuri pe care sa il fac zilnic astfel incat sa nu ma baneze google? On topic: 0 lei, 0 bani, dar muncesc din greu.
  6. Am un blog de genul "Cum sa ne imbracam" din care imi propun sa scot ceva banuti. Am facut un cont pe facebook, si cu ajutorul Friend Adder-ului postat de Nemessis am adaugat in jur de 300 de prieteni (targetati cat de cat) in doua zile, insa am ceva intrebari. In primul rand, merita timpul meu investit? In al doilea rand, cum sa-mi promovez articolele? Prin postarea in masa pe wall-ul fiecarui prieten, sau prin postarea pe home? Am impresia ca daca postez individual voi ramane fara cont intrucat multa lume s-ar prinde ca e spam ce fac eu. Cam atat momentan, daca mai imi vin in minte alte intrebari am sa postez. Orice alte sugestii legate de promovarea pe facebook sunt binevenite.
  7. Portul pe care il deschide serveru ramane deschis? Ar fi fost bine daca puteai face astfel incat sa fie ascuns si clientu... ca sa il folosesti pentru calc. tau. O chestie tare era daca salva cumva toate arhivele... Mersi mult oricum
×
×
  • Create New...