Jump to content

SilQ

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SilQ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. SilQ

    Like-uri facebook

    Vad ca multi ati inregistrat conturi si ati devenit referrali la mine dar nu ati si activat contul adica nu ati introdus nici o pagina facebook in "My site" si apoi sa ii dati play sa intre likeuri.
  2. SilQ

    Like-uri facebook

    @maresall , eu am incercat dar nu am reusit deoarece acele posturi nu contin un user gen facebook.com/DENUMIREpagina Am uitat sa spun ca nu ajunge sa intri zilnic dupa bonusul zilnic , pentru prima data este nevoie sa dai si 2-3 like-uri pentru activarea copntului. EU acum intru zilnic si doar apas butonul de bonus zilnic, imi intra 200 de puncte care incep imediat sa mi se consume si sa imi intre likeuri. Nu uitati dupa ce adaugati site-ul ( pagina facebook ) in MY SITE sa ii dati PLAY de la butonul verde.
  3. SilQ

    Like-uri facebook

    Eu folosesc acest site pentru a trimite lik-uri catre orice pagina facebook. Las linkul cu cod la spate deoarece e codul de referinta cu contul meu: AddMeFast - FREE Social Promotion . La fiecare user care se inregistreaza eu primesc 200 de puncte apoi pot sa le transform in like-uri. Setez sa ofer intre 9 si 3 puncte consum pe like la fiecare clik. Sus in dreapta se afiseaza punctele totale. In stanga la My site puteti adauga adresa a paginii URL facebook si nuamrul de puncte consumate pe like. Apoi la sectiunea free points poti da like la randul tau pentru a strange likeuri. Eu am facut 1000 de likeuri in 4 zile cu 20 min de stat pe zi. Dezavantajul este ca cei care dau likeuri nu sunt romani. SI link fara referrer: AddMeFast.com - Get Google +1, Google Circles, Twitter Followers, YouTube Views, YouTube Subscribe, YouTube Video Likes, Pinterest Followers, SoundCloud Music Listening and Website Hits. Easy registration, up to 100 points at star PS: puteti sa va conectati cu alt cont de facebook in timp ce sunteti pe site.
  4. Il am de 8 luni si sunt foarte multumit. Un raport calitate pret excelent. Al meu este made in taiwan, atentie , mare diferenta intre acestea si cele facute in China. AM luat 2, cel din china avea plasticul mai slab si probleme cu GPS si avea andorid 2.2 fara posibilitate de upgrade oficial.
  5. mai vrem sa ne postezi in primul rand poze cu munca ta
  6. @frio man, poti sa pui o poza cu realizarea ?
  7. zippy daca le mai ai urcale pe rapidshare !!! Ultimul merge dar da eroare la dezarhivare.
  8. Multumim Kestor ne-ai luminat deci poate fi veche faza
  9. bun deci trebuie sa mearga si asta de la mozila 3. Am copiat ecel 2 fisiere separat in calcul meu deoarece am intrat in calc victimei cu UVNC. Si am incercat sa il decodez cu progamu "Mozilla Password Recovery" apoi cand dau next imi apare eroarea mentionata de " no_id_online " , mai sus.
  10. eu nu gasesc in calc victimei decat signons3.txt si key3.db. E problema daca e signons3.txt si nu signons2.txt? deorece cand fac procedura cu MPR _Firefox password imi da o areoare cand incearca sa decodeze. Eroarea care o arata chiari aici mai sus.
  11. ["candymanuu"] man esti bun... multzam de post si ca de bagi si sa ne ajuti cu raspunsuri bafta pe mai departe
  12. man totul bine si frumos dar nu am VBS .... apoi nu merge mail decat pe gmail ?? pls urca pe rapidshare un VBS
  13. candymanuu multumim de post man ramane sa il incerc ...
  14. SilQ

    BUTON LOG OFF

    altceva se cerea in regulile forumului :oops:
  15. Convertor: http://rapidshare.com/files/111516917/RCSetupG_-_Pt_tranformat_de_pe_youtube.exe.html PS: Nu uita sa adaugi extensia .flv altfel nu se converteste
×
×
  • Create New...