Jump to content

cosztynel

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

cosztynel last won the day on April 26 2011

cosztynel had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cosztynel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Si functiile din librarii au fost scrise in limbajul de asamblare?
  2. Am aruncat o privire prin fisierele header ale IDE-ului,in special in "string"/"stdio". Tot ce-am vazut acolo sunt definitii pt tipuri de date si prototipuri ale functiilor, dar definitiile functiilor nu . Unde sunt ?
  3. Cum este programarea din ziua de azi?Lipesti cateva biblioteci impreuna si la asta se rezuma totul? [e ceva ce am citit mai demult pe un forum sau blog strain]
  4. Uite ceva ce ma nedumereste: In meseria voastra, cat de des aveti "de-a face" cu metoda programarii dinamice, cand scrieti programe?Dar divide et impera? Dati exemple daca aveti. PS:intreb, pentru ca ... eu chiar nu le vad rostul .
  5. Cauta si cartile : "Informatica pentru grupele de performanta", incepand de la gimnaziu.Ele au algoritmii fundamentali de care ai nevoie ca sa incepi sa inveti programarea.
  6. Salut.Am auzit de la prieteni ca, daca alegi sa faci cursurile de la facultate in limba engleza, uhm..... well, se merita.N-am dat prea mare atentie discutiei, tot ce am inteles e ca vei fi trimis ( sau ai sanse ) in strainatate sa studiezi la alta facultate de informatica si nu stiu ce... vei lucra acolo ca sa-ti platesti facultatea, implica-te in cat mai multe proiecte , etc.. -desigur, e posibil sa fi inteles gresit ~ Voi ce parere aveti ? Se merita sa aleg cursuri predate in engleza cand voi fi la facultate ?
  7. Pai, site-ul asta e un start : fii info...
  8. Salut. Avem codul: int a=5 , b=4; int *pa=&a, *pb=&b; void functie1(int &x,int &y) { //instructiuni...... } void functie2(int *x, int *y) { //aceleasi instructiuni } Intrebare: Difera cu ceva functie1(a, fata de functie2(pa,pb) ? Exista vreo diferenta in a transmite argumentele prin referinta si prin pointeri catre ele?
  9. cosztynel

    Liste ...

    Salut. Cum se realizeaza de-alocarea tuturor nodurilor(exceptie , primul nod) unei liste alocate dinamic ?
  10. Sigur ati auzit de site-ul waptrik.com , de pe acest site puteti descarca continuturi gratis pentru telefonul mobil [muzica, wallapapers,logouri si cele mai importante :Jocurile ]. Aruncati mai intai o privire aici : SuperUser.Gr : Accessing wap, wml or xhtml pages for mobile phones with your PC browser (Mozilla/Firefox) Site-ul explica in mare,cam ce trebuie sa faceti. Continutul oferit de waptrick, difera in functie de modelul si marca telefonului.Pt asta trebuie sa creati un nou profil cu user-agent-ul telefonului vostru.Mergeti in TOOLS => Default Use Agent =>Edit User Agents:New=>New User Agent Campurile importante sunt :Description si User Agent.E evident ce tre' sa puneti in description , acum ce tre' sa puneti la User Agent : Dati un search pe google :" ""Telefon"" user agent " si vor aparea multe site-uri, cu stringul user agent. De Ex: Nokia 2630 user agent => gasiti (Nokia2630/2.0 (03.82) Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 UNTRUSTED/1.0) SAU Samsung c3300 user agent => gasiti (SAMSUNG-C3300/C3300DDDJF9 NetFront/3.5 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Copiati stringul pt telefon in campul User Agent (fara paranteze),salvati,pe urma setati-l ca user agent implicit[descurcati-va singuri aici ]. Acum vedeti pagina waptrick, exact asa cum se vede pe telefon. =======Acum , pentru jocuri============ Pentru fiecare joc se descarca fisierul .jad in loc de cel .jar ;Pentru telefoanele mobile, .jad-ul e suficient, insa daca vreti sa descarcati jocul in PC : Deschideti .jad-ul cu un editor de texte si veti gasi link-ul catre .jar, gen ("http://178.211.63.20/games/sam128x160m2/Chicken.jar") Dupa ce l-ati descarcat, folositi JAD Maker sa creati un nou fisier .jad [necesar daca vreti sa trimiteti jocul din PC in telefon ][nu folositi .jad-ul de la waptrick ,telefonul o sa se conecteze la internet!!! ] Folositi SjBoy ca emulator pt jocuri java . ~Thats all Folks~
×
×
  • Create New...