Jump to content

lunguleasa

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Somewhere in Romania
  • Interests
    Sa invat cat mai multe
  • Occupation
    Bautor de bere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lunguleasa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut, vreau sa va prezint o metoda pt a face bani online fara prea mult efort. Cititi atent si o sa vedeti ca o sa faceti bani.Eu am auzit de la cineva ca a scos foarte multi bani de pe chestia asta. Dear partners, Sometimes it is most important to act fast. Imagine a project that has the potential to become the next GooTwitFaceuPon and you have the advantage to be one of the first to join – BEFORE OFFICIAL PRE-LAUNCH. F*R*E*E Forever (NO FEES) + NO AUTOSHIPS + NO JOBS TO DO + NOTHING TO SELL + NOTHING TO BUY + NOTHING TO DOWNLOAD = THE PERFECT OPPORTUNITY But you have to be fast: the earlier you pre-register without any costs, the more money you can make just by inviting other F*R*E*E members. My recommendation: Step 1 – go here and sign up: MUIE! Step 2 – read all the important facts at: MUIE Step 3 – read “How Is WAZZUB Different? MUIE Step 4 – invite your friends and partners to become a part in this success story Hurry up, act now! Accept my positive vibrations of Succe$$ and Happiness Together we activate the power of "We"! Thank you, Lunguleasa.
  2. Salutare, ma numesc Marius, sunt din Mehedinti, sunt elev in clasa a 11-a si am intrat pe acest foum pentru a invata cat mai multe. Contul il am de ceva timp, dar tocmai acum m-am gandit ca sa ma prezint( pentru ca asa se cuvine) . Am vazut cam cum sta treaba aici, si as fi mandru daca m-ati accepta in aceasta comunitate. Stiu pascal si html destul de bine si acum invat c si java. Despre mine mai pot sa spun ca imi place sa stau foarte mult la calculator cu berea langa mine.
  3. lunguleasa

    IPhone 5

    Am vazut recent acest clip pe youtube si nu prea cred ca e adevarat. In primul rand este prea subtire iar proiectia holografica a filmului e de necrezut. Eu cred ca e fake.Voi ce credeti??
  4. " pehaspe,c (cu multi de plus)" tu sincer macar stii ceva programare sau astea sunt puse doar asa de forma, caci din cate se vede nici sa le scrii numele bine nu stii.
  5. lunguleasa

    bat icon

    Salutare, am si eu o intrebare: Stie cineva cum pot schimba iconita la un fisier .bat? Am incercat cu mai multe metode dar nu a mers nimic pana acum.
  6. Un iluzionist foarte bun, sau e ceva fake. Daca ar fi iluzionist m-a impresionat faza cu mingea de tenis si cana.
  7. Teach yourself C (Peter Aitken & Bradley Jones)
  8. De revelion am de baut cu prietenii 10 sticle ballantine's si foarte multa tuica si vin
  9. Eu aveam un procesor de 200, hdd 256 mb , video 4mb si win 95. Mai mult nu imi mai amintesc doar ca ma jucam alladin
  10. Nu iti cere nimeni sa te uiti la Becali sau Mitica.Acest topic a fost facut sa vedem anumite pareri despre meci si nu sa vorbim despre Becali.Oricum, BRAVO STEAUA, meritam victoria
  11. Eu am incercat prima data cu Maestro si nu a mers, apoi am incercat cu visa electron si a mers. Din cate am inteles eu mastercard ar trebui sa mearga.
  12. L-am sunat eu si raspunde casuta vocala , mai incerc maine poate dau de el si spun ca sunt de la politie cv de genu
  13. Poate o fi explodat vreo chinezarie.....Cred ca este foarte putin probabil ca un produs de la apple sa explodeze.Inainte sa intre pe piata sunt si ele testate in anumite conditii din cate stiu eu sa vada daca rezista la socuri, temperaturi ridicate.....
×
×
  • Create New...