Jump to content

yo7cjf

Active Members
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yo7cjf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Sal Scuze ca revin, practic passw este in lista dar programul nu-l vede, care sa fie problema ?! Au mai patit si altii treaba asta ? Sanatate!
  2. Sal Date folosesc aircrack 1.1 acelas handshake si doua liste dic, Cu o lista gasesc pasw Am facut o lista mai mare din prima lista si o alta Cu noua lista obtinuta nu mai gasesc passw, cu toate ca el se gaseste in lista. ( o scaneaza dar nu iese passw ) Punind manual in lista passw, il gaseste, stergind pe ala pus, il gaseste si pe cel initial, De ce nu a gasit de prima data ?! a mai patit careva ? Care sa fie cauza de greseste si nu mesteca tot ce-i in lista. de 2 ori am patit asta, in date diferite si cu handsake diferit, are careva vre-o idee ? Sanatate!
  3. sal cum se mumeste programul, sa nu incerc toata colectia de programe din BT. merci! Sanatate!
  4. sal exista vre-un program sa-mi permita sa vad ce parola ( wifi )am la calculatorul meu ( fara sa scot hanshek, etc.dictionar ) Daca stiti vre-0 solutie, programel, nu metoda clasica cu scoaterea hndshake etc. multumesc! sanatate!
  5. Sal Acum citrva ore, mai iesi o varianta de Slax 4.3, se zice ca-i mai stabila. PS Ce am pus, este doar din dorinta sa cunoasca si altii si nu cum zice unu mai sus (din prostie si aroganta, etc. ) Nu intru in detalii, doar e democratie. Faptul ca un soft poate avea si secvente de virusi, etc. Riscul apartine celui care il incearca. In afara de pierdere de date si timp, distrugeri fizice nu se intimpla exceptind flashuirea BIOS (unele variante de CIH sau in alte cazuri mai rare, un vierme care face BAD-uri ) Altceva fizic nu se poate intimpla si cine bintuie si descarca orice, trebuie sa aibe si el niste masuri, protectii, ca nimic nu-i sigur pe net. Sanatate!
  6. Sal Mii de scuze, anuntul de mai sus cu Slax ignorati-l, vad ca a disparut, probabil are " scame " in el si l=au sters. Sanatate !
  7. Sal Am postat numai cu gindul de a va informa si aita, alte ginduri sau ideei n-am eu in cap, ci altii. Nu vreau sa fac polemici pe aici asa ca inchei si nu vereau s-o lungesc. Profit de ocazie, sa va anunt inca o aparitie a lui Slax care este de cam 209 Mb cu ceva modificari, deasememi finalizata si asta ca cea din 21 Ian, care daca o consideram v 4.3 mai fusese finalizata parca pe 21 Dec. Programul Goy a ajuns la ver 1.5. Sanatate !
  8. Sal Ieri la 17 fara citeva minute, a aparut o versiune de Slax care se zice ca ar fi finala. ( pentru deruta ver 4.3 sau 4.4, depinde cum o iei ) Vedeti cu ceksumul ca-i problema. Spor la butonare !
  9. Sal Nici-un sistem de comunicatii, existent pe pamint, nu-i autorizat publicului, daca nu poate oferi si posibilitatea interceptari si controlul sau. Regula e valabila in orice tara, ca place sau nu, e altceva. Sanatate !
  10. Sal A aparut si ver 4.4. Distractie placuta ! Sanatate !
  11. Sal Si da si nu, depinde de cunostintele celui care a facut-o, daca-i meserias nu o gasesti, ca iti trebuie mai multe vieti. Cum situatile astea sint mai rare, ai ceva sanse, asta este valabila pentru useri normali. Succes !
  12. Sal Aparu si ver finala, http://www.downloadwireless.net/isos/wifislax-4.2-final.iso Spor la treaba ! Sanatate!
  13. Sal Si beta7, aici: wifislax-4.2_32bits-beta7. Sanatate!
  14. Sal Ruganintea cu parolele intilnite la diverse hoteluri, ( bune si alea din afara tari ) ramine inca valabila. Multumesc anticipat ! Sanatate !
×
×
  • Create New...