Jump to content

yo7cjf

Active Members
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yo7cjf

  1. Sal Scuze ca revin, practic passw este in lista dar programul nu-l vede, care sa fie problema ?! Au mai patit si altii treaba asta ? Sanatate!
  2. Sal Date folosesc aircrack 1.1 acelas handshake si doua liste dic, Cu o lista gasesc pasw Am facut o lista mai mare din prima lista si o alta Cu noua lista obtinuta nu mai gasesc passw, cu toate ca el se gaseste in lista. ( o scaneaza dar nu iese passw ) Punind manual in lista passw, il gaseste, stergind pe ala pus, il gaseste si pe cel initial, De ce nu a gasit de prima data ?! a mai patit careva ? Care sa fie cauza de greseste si nu mesteca tot ce-i in lista. de 2 ori am patit asta, in date diferite si cu handsake diferit, are careva vre-o idee ? Sanatate!
  3. sal cum se mumeste programul, sa nu incerc toata colectia de programe din BT. merci! Sanatate!
  4. sal exista vre-un program sa-mi permita sa vad ce parola ( wifi )am la calculatorul meu ( fara sa scot hanshek, etc.dictionar ) Daca stiti vre-0 solutie, programel, nu metoda clasica cu scoaterea hndshake etc. multumesc! sanatate!
  5. Sal Acum citrva ore, mai iesi o varianta de Slax 4.3, se zice ca-i mai stabila. PS Ce am pus, este doar din dorinta sa cunoasca si altii si nu cum zice unu mai sus (din prostie si aroganta, etc. ) Nu intru in detalii, doar e democratie. Faptul ca un soft poate avea si secvente de virusi, etc. Riscul apartine celui care il incearca. In afara de pierdere de date si timp, distrugeri fizice nu se intimpla exceptind flashuirea BIOS (unele variante de CIH sau in alte cazuri mai rare, un vierme care face BAD-uri ) Altceva fizic nu se poate intimpla si cine bintuie si descarca orice, trebuie sa aibe si el niste masuri, protectii, ca nimic nu-i sigur pe net. Sanatate!
  6. Sal Mii de scuze, anuntul de mai sus cu Slax ignorati-l, vad ca a disparut, probabil are " scame " in el si l=au sters. Sanatate !
  7. Sal Am postat numai cu gindul de a va informa si aita, alte ginduri sau ideei n-am eu in cap, ci altii. Nu vreau sa fac polemici pe aici asa ca inchei si nu vereau s-o lungesc. Profit de ocazie, sa va anunt inca o aparitie a lui Slax care este de cam 209 Mb cu ceva modificari, deasememi finalizata si asta ca cea din 21 Ian, care daca o consideram v 4.3 mai fusese finalizata parca pe 21 Dec. Programul Goy a ajuns la ver 1.5. Sanatate !
  8. Sal Ieri la 17 fara citeva minute, a aparut o versiune de Slax care se zice ca ar fi finala. ( pentru deruta ver 4.3 sau 4.4, depinde cum o iei ) Vedeti cu ceksumul ca-i problema. Spor la butonare !
  9. Sal Nici-un sistem de comunicatii, existent pe pamint, nu-i autorizat publicului, daca nu poate oferi si posibilitatea interceptari si controlul sau. Regula e valabila in orice tara, ca place sau nu, e altceva. Sanatate !
  10. Sal A aparut si ver 4.4. Distractie placuta ! Sanatate !
  11. Sal Si da si nu, depinde de cunostintele celui care a facut-o, daca-i meserias nu o gasesti, ca iti trebuie mai multe vieti. Cum situatile astea sint mai rare, ai ceva sanse, asta este valabila pentru useri normali. Succes !
  12. Sal Aparu si ver finala, http://www.downloadwireless.net/isos/wifislax-4.2-final.iso Spor la treaba ! Sanatate!
  13. Sal Si beta7, aici: wifislax-4.2_32bits-beta7. Sanatate!
  14. Sal Ruganintea cu parolele intilnite la diverse hoteluri, ( bune si alea din afara tari ) ramine inca valabila. Multumesc anticipat ! Sanatate !
  15. Sal acum veni si beta 6. Salut!
  16. Sal De citeva ore aparu si ver 4.2 beta 5 uite: wifislax-4.2_32bits-beta5.iso Sanatate!
  17. Sal Unde vezi tu contrazicere !? uite, este de pe pagina lor: Nombre de archivo Medida Ultima modificación .. wifislax-4 wifislax-4.1 wifislax-4.2 wifislax-5 wifislax-x64-2 wifiway-3.4 wifislax.cfg iar daca tot ziceai ca colaborezi cu ei !? cum de nu sti ca v5 a aparut din aprilie si cuprindea primele variante pe 64 biti, uite: ( primele 6 ver nu-s trecute aici ) Uite ce este trecut ( acuma ) la sectiunea wifislax5: Nombre de archivo Medida Ultima modificación .. WIFISLAX-x64-rc1.iso 288.72 MB 16.05.12 08:53 WIFISLAX-x64-rc2.iso 279.86 MB 22.05.12 10:24 WIFISLAX-x64-rc3.iso 285.09 MB 29.05.12 15:19 WIFISLAX-x64-rc4.iso 296.39 MB 01.06.12 20:56 Page loaded in 12.62 ms | ©Hwagm - Herramientas inseguridad, monitorización y auditoria de redes inalámbricas - wireless - wifi Cind citesti, vezi ca mai sint si semne de punctuatie si nu interpreta cum vrei tu, deasemeni concluziile tale inteligente despre altii, ar trebui sa le ti pentru tine. La urma urmei nici nu te inteleg ce vrei de la mine, cearta-te cu aia care care au scris asa, ca in exemplele de mai sus. In fine, cind n-avem ce face, reluom discutii, ne laudam, aratam ce destepti "este noi si ce prosti e altii " sau postam aiurea ca daor e democratie si ......... Sanatate!
  18. Sal Azi iesi si beta 4 de la wifislax 4.2. Pentru bruttus, ti-am mai aratat, mai uite inca odata: Nombre de archivo Medida Ultima modificación .. wifislax-4 wifislax-4.1 wifislax-5 wifislax-x64-2 wifiway-3.4 wifislax.cfg Daca te maninca rau undeva ca pe maimuta, dute si cearta-te cu aia care dezvolta softul, fa-le o reclamatie, ceva. Toti din lume care sint interesati de astfel de soft, fac diverse teste. Acum ca unii (f.f. putini ) reusesc sa vina cu inbunatatiri, bravo lor. In fine asta e! Sanatate!
  19. Sal Trag tare baietii, ziua si versiunea. acum o ora iesi pe teava si ver beta3 wifislax-4.2_32bits-beta3.iso, cu kernel mai nou. Sanatate!
  20. Sal Am, nu ma mai intreba, daca sti rezultatul dinainte. Nu spun cu suparare, dar stau rau cu timpul in ultima vreme si cred ca nu o sa mai postez curind pe aici, decit f. rar. Noutati mai sint, ieri nu a mers bine RST la mine, de aia am pus 4.2 beta2, in fine mai sint ceva modificari pe la, wifislax x-64 2, facute azi, probabil si altele, care nu le sitiu eu. Sanatate!
  21. Sal Acum o ora, aparu wifislax 4.2 , aici: http://www.downloadwireless.net/isos-fase-testing/wifislax-4.2/wifislax-4.2_32bits-beta2.iso MD5: 1f9184e7b26925606356429947db51e4 Sanatate!
  22. Sal O alta distributie ajunsa la final, pentru audit, stie si automatic wep si wpa, poate va place cum arata si ce poate. Este aici Downloads si in mai multe locuri. Sanatate!
  23. sal Un program polonez, wifizone, de ~ 1.58 Gb, cu multe noutati si grafica schimbata la unele softuri cunoscute, aici aveti Wifi Zone in spaniola. Posibil sa gasiti si in engleza la producator ( am crezut ca-l au in poloneza si stau rau cu timpul, dar 80% posibil sa fie in eng. ) la-m incercat, functioneaza si mi-a si placut, poate v-a place si voua. Sanatate!
  24. Sal Parca inchisesem demult si de mai multe ori discutiile vechi, legate de nimicuri, char iti reprosam, ca vi peste mine aiurea, cu teme vechi pe care le-am tot rediscutat. De cite ori crezi ca sint dispus sa-ti tot explic, cum sa intelegi corect si nu cum vrei tu. Sari de la una la alta, sa pierd eu vremea sa caut dovezi si sa-ti explic tie !? ce si cum. Pai daca tu in calitate de colaborator si dezvoltator al softului wifi... cum zici mai sus " Eu colaborez cu Hwagm din 2009,si discutam pe email bla.....bla " nu intrebi colegii de echipa. Sa iti explice ei, de ce au botexat ( de prin Aprilie a.c. ) primele ver pe 64 biti ( 6 ver. dia2 la dia 9 ) si inca alte 4 ver rc1 la rc4 cu numele de wifislax 5. Inca si acum mai exista urme de la numele asta. Intre timp s-a renuntat la numele asta, ultimile ver. purtind alt nume, iar vechile directoare si fisiere, cu numele de wifislax 5 au inceput sa fie redenumite, altele sterse. Daca stiai sa citesti vedeai ca la ultimile postari ale mele, vorbesc de wifislax x-64 si nu de wifislax 5. Referitor la " ca vorbesti ca sa nu adormi si ca sa te dai important,asa ca te rog sa iti vezi de treaba ta. " Eu ti-am explicat de multe ori, cum stau lucrurile si n-am nici-o vina ca tu prinzi greu si uiti repede si nu pot sa tot repet la vechituri, cu care vi tu sa le reluom in discutie. Nu intru sa demontez argumentele tale inteligente ( sint agarici, scrii doar prostii, mintea ta bolnava, etc ) doar asa sa-ti arat ca ce zici despre altii, ti se potrivesc de minune. Tu ai citit ultimul meu post, inainte de a posta tu aici !? Tot ce ai scris pe pagina asta, are vre-o legatura cu postul meu din 13 a 7 2012. Postaarile tale duc la intelegerea mai clara a subiectului !? Ia vezi tu cine is da importanta si tot cauta sa se bage in seama, fara sa aibe vre-o treaba cu subiectul. Eu am tot raspuns si mai demult si acum la intrebarile tale, tu nici acuma, nici ma demult nu mi-ai spus si mie cum ai dezvoltat si dezvolti tu softurile wifi slax/way. Este secret si nu poti, ca nu te lasa baieti de la Hwagm, cu care lucrezi. Asta asa de curiozitate si nu sari la alt subiect, daca vrei sa mai continuam, ca asa e corect si inteligent, altfel n-are sens. Sanatate !
×
×
  • Create New...