Jump to content

chillyboy

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chillyboy

  1. @maskatu. sunt de acord cu tine in legatura cu femeile si cu facebooku.mie nu imi este scarba de numele ala...ci de dobitocii care stau pe facebook si se cearta , discuta , se iubesc, isi spun parerea unul despre altu...etc etc etc:D. @firewind. am cartile de care ai zis dar nu am apucat sa le citesc ca anu asta dau bacalaureatul. si na...in legatura cu ce au zis aia, mie mi se pare ca se ataca unii pe altii , dar se inteleg dinainte ce sa zica si cum sa reactioneze...si in plus nimic nu ma mai mira in ziua de astazi. chestia asta e "clean Rubbish":))
  2. kleerup&titiyo-longing for lullabies
  3. interesant...poate ca o sa ii recruteze aia de la FBI...ca nu ar fi primii carora li s-ar intampla asta.
  4. @M2G :multumesc . acum m-am lamurit aproape in totalitate. iar diferenta dintre automatica si cibernetica este ca la prima faci fizica iar la cibernetica in loc de fizica faci economie? in principiu inveti acelasi lucru la ambele facultati cu diferenta ca la prima faci fizica iar la cea de-a doua(cibernetica) faci economie? am dreptate sau nu?
  5. as vrea sa dau la automatica...mai am un an de liceu si nu sunt la profil mate-info. te ajuta cu ceva faptul ca ai facut pascal in liceu , daca vrei sa dai la automatica sau informatica aplicata?
  6. functioneaza 110%! multam fain...
  7. multam fain. asta a fost un impuls sa invat si mai multe dar mai cu patos.
  8. )gasesti replica la aproape toate marcile de telefoane . la modele nu cred ca s-au facut replici aproape la toate. dar ma rog. oricum , 40 de lei pt n97? sa fim seriosi!.mai vrei sa si functioneze? apeluri poti sa dai? macar atat sa poti face.
  9. foarte taree!)sa vizitezi pagina in timp ce vezi un clip cu gigi becali cand rade! sa vedeti si voi ce asemanare!
  10. @bsgeorge: normal ca nu o sa afecteze "masina reala". oricum , daca o sa seteze sa se vada si fisierele protejate ale sistemului de operare din control panel , o sa fie vizibile. dar mai greu de cautat:)). si in plus , ce motiv ai avea sa rulezi scriptul in pc-u tau? Bravo Oxigen. iar cei care nu stiti in ce director sa cautati , Mike_Vio (sper ca ti-am scris bine numele) v-a dat mai multe informatii decat trebuie.lol! scriptul merge rulat pe o statie publica sau la scoala.
  11. 1 GB RAM nvidia Px 8500 GT HDD 250 GB Intel Dual Core 1.8Ghz SO: Xp Sp3
  12. lung lung lung ,....dar teribil de bun. bravo man. cu ocazia asta m-am "updatat" si eu in privinta email-urilor.
×
×
  • Create New...