Jump to content

ijof9

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ijof9

  1. 1998 inseamna ca ai 13-14 ani? Vezi-ti de treaba.
  2. Da lasa asta, cineva a incercat si IRL treaba asta cu freebies: Îmbulzeal
  3. Deci, la metoda asta garantat iei ban. Ma gandesc cum sa facem cumva un event din care sa profitam, si sa-l punem pe individ sa creeze event-ul in urma caruia sa ia ban... intelege cineva ce zic? Recursiune...
  4. Omu e chiar destept, contu de pe care a facut eventu se numeste Adrian Mutu cu 4990 de friends. Deci inainte de toate, faceti-va cont de vedeta.
  5. Al cui e asta? Vre-unu din voi? Primii 200.000 de participanti - Primesc gratuit un iPhone4 !
  6. @mvandrei intra pe link-ul ala cu "invita prietenii foarte rapid"
  7. Game over, am luat ban. ______________________________________ Adf.ly in ultimele minute: 521 = $0.5 Sharecash (in vreo 20 min.): 1 singur = $0.45 Like-uri stranse: 3900+ Invite-uri date mai departe: cateva sute de mii (sub 1M) Vizite: ~1000 ieri, azi: inca aflu Bookmark-uri si returning: inca aflu. Daca aveti intrebari ascult.
  8. Ce sa iasa... Pana n-ajunge pe prima pagina in Click si Libertatea, toata prostia asta o sa continue sa functioneze.
  9. Nu stiu daca stie toata lumea de treaba asta, dar sper sa ii fie de ajutor macar cuiva. Am pe FB in jur de 1000 de prieteni care imi trimit zilnic zeci de prostiuare de la joculetze virale pana la invitatii la event-uri din ce in ce mai traznite. De exemplu: - acum 2 zile: tricouri gratuite la primii 10,000 de participanti - ieri: sepci gratis cu facebook, pixuri gratis, bataie cu apa, calatorie pe luna, etc. Azi dimineata in schimb, putin iritat / sculat din somn la 9 de salahorii din curtea blocului intru pe FB. Invitatie noua. Pe invitatie scria asa: Mini Laptop ABSOLUT GRATUIT PENTRU PRIMII 100.000 de participanti Zic ma da-ma naibii, 100,000 de mini-laptopuri gratis? Esti bun, hai sa-ti las o dedicatie pe wall. Dupa care stau ma gandesc, zic, bai, probabil scriu degeaba ca se ingroapa instant in commenturi. Mai bine... iPod Shuffle 2 ABSOLUT GRATUIT PENTRU PRIMII 10.000 de participanti Si uite asa seara cand am intrat iar aveam 1000 de like-uri la o pagina, sute de comment-uri, vreo 600 de unici intrati pe blog si cateva zeci de mii de useri in asteptare la event. Partea tare e ca am copiat textul din event-ul aluia cuvant cu cuvant mi se pare ca am si uitat pe undeva laptop in loc de ipod Va las si voua template in caz ca va bate gandu'. Oricum, mi s-a parut tare faza da' pentru altii presupun ca e la ordinea zilei. /* Pentru a participa, trebuie sa urmezi acesti pasi: *1. Click pe "Particip" / "I'm Attending". *2. "Like" / "Imi place" aici: https://www.facebook.com/e?lectrohousemusicblog *3. Invita toti prietenii apasand butonul de sub poza cu iPod-ul din stanga-sus pe care scrie "Invita persoane"/"Invite Guests". Avem un script special conceput pentru asta ce inregistreaza fiecare persoana care isi invita TOTI prietenii. Daca nu va invitati prietenii nu veti fi inregistrati de script si, in concluzie, nu veti primi Laptop-ul. *4. Scrie pe perete "Particip" si culoarea de iPod dorita (ALB, ROZ, VERDE, ALBASTRU sau PORTOCALIU) *5. Apasa PLAY aici -> http://edm.ketamynx.ro/ --------------------------?--------------------------?--------------------------?--------------------------?-------------- - Taxele de transport le suportam noi in totalitate, deci nu trebuie sa va faceti griji pentru costuri. - Modelul de iPod Shuffle nu include casti - Ne rezervam dreptul de a schimba oricand datele acestui eveniment INVITA PRIETENII FOARTE RAPID: http://www.gr8-life.com/ro?/tiri/624-facebook-cod-pen?tru-selectarea-automata-a-?prietenilor */ Distractie placuta
  10. Daca vrei privilegii de admin si n-au configurat baietii bine treaba: Win+R -> LUSRMGR.MSC -> Users -> click dreapta pe user-ul tau -> Properties -> Member of -> Add... -> Administrators Poti sa faci o intreaga sumedenie de tampenii de-acolo, inclusiv schimbat parola de admin sau sters toate conturile.
  11. Imi recomanzi carti SF? Bun, mersi. Ce vroiam sa spun este ca nu pot sa stau sa sap ca sa inteleg tot ce n-am invatat din scoala ca sa pot sa scot o amarata de scadere de unghiuri. Am si alte probleme in farfurie, dar cum imi place ce vad pe-aici, o sa trag cu ce e mai la indemana... face sens? In orice caz, toata treaba asta e pe aratura. Asa ca, va rog, continuati.
  12. Multa bafta cu matematica. Suntem in secolul 21, eu cred ca nu mai e nevoie sa ne distrugem sufletul cu calcule. Avem computere, software si tehnologie pentru pentru o viata mai frumoasa. ~ 73.072º
  13. sunt muci, hehe. mai ai d-astea?
  14. Trigonometric nu stiu (am doar 4 clase), dar merge cu teorema relativitatii (sau cum se numeste aia de 3 simpla). Perimetru triunghi: 29cm => 180º Latime latura sa iasa echilateral: 29/3cm => 60º Unghiul cel mai mare e dat de cea mai mare latura: 180 * 14 / 29 = ~86.896º Verificare: u1 = 180 * 7 / 29 = ~43.448º u2 = 180 * 8 / 29 = ~49.655º u3 = 180 * 14 / 29 = ~86.896º 43.448 + 49.655 + 86.896 = 179.999º (~180º din cauza aproximarii de 3 zecimale) P.S.: sarcastic, dar chiar a iesit.
×
×
  • Create New...