Jump to content

Owneru24

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Owneru24

  1. Marja de eroare e prea mare poti primi semnal de la un sector si de la 20Km pe linie drepta
  2. Eu folosesc in paralel win7 si fedora. Prima data am avut Fedora Gnome 32-bit care sa comportat excelent iar acum am pus Fedora KDE 64-bit care la fel este excelent doar ca are ceva probleme cu flash-player care pe parcursul update-urilor sa rezolvat in proportie de 80%. BTW..!!! Care are vre-o solutie in legatura cu flash-playerul pentru fedora KDE?
  3. Asta iar prinde fluturi! cum draq sa-mi de dea bip si sa-mi ia pozitia GPS cand eu poate am un amarat de 3310 sau mai stiu eu ce tel. fara date fara gps fara nimic. Sigur nu te simti urmarit de extraterestri,ca sigur e loc si pentru tine.
  4. Asta e tentativa de "teapa" gen masini de cusut singer,ca si cu telefoanele nokia 1100,ca de ele este vorba nu 1110. Asa ca las-o moarta prietene ca e fumata povestea sau daca tot insisti posteaza articolul asta pe LUMEA COPIILOR, revista celor mici – un manual pentru petrecerea timpului liber poate nu aici.
  5. Da-mi modelul de telefon,IMEI si MEP si o sa incerc sa te ajut. Eu am decodat pe al meu un bb8520 la fel. Nu trebuie cablu de date nu trebuie nimic doar ce ti-am cerut mai sus in functie de IMEI si MEP se calculeaza MEP2. MEP key il afli urmand instructiunile de aici Find Blackberry MEP code through hidden Engineering Screen | Unlock-BlackBerry.com Succes!
  6. Eu am facut cont la romtelecom voce online si pe interfata web nu-mi merge...Cand sun de pe nr vodafone se aude ton ocupat,ca urmare am luat x-lite am configurat functioneaza dar daca dau cu nr ascuns sau daca deviez un numar cu "necunoscut", rezultatul este acelasi.Am mai facut un cont pe netmaster.ro si rezultatul este acelasi.Este posibil sa nu am rezulgtate pozitive din cauza la x-lite?
  7. Totusi era un amarat de site! -1 pt cine i-a schimbat parola si a pus prostiile alea pe acolo! Nu asa se procedeazaPrimaria Pades -=www.primariapades.ro=-
  8. @Garry Nu este 1+and+1,este 1 and 1=2 si este o sintaxa adevarata "+" este pus de pus in loc de spatiu de unele browsere
  9. @ZeroCold: Referitor la tutorialul tau,am luat un site gasit pe net am urmat pasii de mai sus,toate bune si frumoase pana la aflarea tabelelor "http://www.primariapades.ro/index.php?page=-1%20union%20all%20select%201,2,3,4,table_name,6%20from%20information_schema.tables--" i-mi da o eroare si nu arate numele tabelelor. Mersi anticipat!
×
×
  • Create New...