Jump to content

xplicitt

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by xplicitt

  1. Dupa cum am mai spus, nu este vorba de bani(stau destul de bine pe portofel 😆 ), ci de o mica razbunare pe un serviciu online(reclama negativa direct pe site-ul lor).si nu in Romania.in fine, m-am lamurit de situatie... Multumesc de sfaturi !
  2. Si totusi nu ai raspuns la intrebare. am precizat ca telefonul respectiv nu va fi folosit pt nimic altceva decat platforma linux (fara facebook, google sau alte platforme care te monitorizeaza 24/7 ).si bineinteles ca nu m-as lauda in stanga si-n dreapta cu fapta comisa.vreau doar sa pun in aplicate "in lumea reala" cate ceva. M-am gandit bine si nu vad cum ar putea sa gaseasca pe cineva in situatia de data, dar nu sunt 100% sigur.D'asta am pus intrebarea, poate imi scapa ceva. Si nu... nu vreau sa sparg vre-o banca sau vre-un scam ca sa fur bani de la oameni nevinovati.am o oarecare etica in privinta asta
  3. Salutare. Se da un telefon pe android cumparat din "targ",nefolosit de cumparator, pe care ruleaza un sistem de operare linux. Internetul este folosit de pe o cartela pre-pay cumparata cu bani cash. Daca cineva ar face ceva mai neortodox, exista vre-o posibilitate de a gasi faptasul? dar daca este folosita functia hot spot a acelui telefon, la care se conecteaza un laptop ce alte masuri se pot lua pt a fi complet anonim?
  4. Daca 4s-ul este logat la acelasi mail care este folosit si pentru icloud ii poti sterge usor contul de icloud.tu ai acces la meniul 4s-ului?daca ai poate ca te pot ajuta eu sa scoti icloud
  5. Am un Note 3 care ruleaza cyanogenmod 12.1 Am pus pe el Kali linux prin Linux deploy si pot spune ca merge perfect... Am avut firmware oficial pe tlf si sincer nu am reusit sa fac sa ruleze nici o versiune de linux pe el...nu stiu din ce cauza dar nu mergea.
  6. daca este blocat cu mesaj iar ownerul a lasat nr de tel pt contact ai 2 modalitati prin care il poti debloca: 1. adaugi nr de telefon al ownerului in agenda altui telefon iar din aplicatia de facebook dai search friends from contacts. Daca proprietarul iphone-ului are facebook si a adaugat nr de tlf la contacte/facebook il vei gasi si poti vb cu el... 2. iPhisher script il pui pe xampp si ii dai proprietarului linkul tau de login printr-un msg care sa para a veni de la "icloud" cu o minciunica plauzibila gen "your iPhone have been located, for further information follow the link below blabla".daca se logheaza pe link-ul tau, user&pass sunt ale tale Bafta.
×
×
  • Create New...