Jump to content

4di

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 4di

  1. Buna dimineata, Reteau de test e alcatuita din un laptop ca interceptor (BT5 cu gerix-wifi-cracker sau traditionala suita "airmon-airodump-aireplay-aircrack"), alt laptop ca si client (windows vista ),un smartphone (iphone 3gs ) si un PC (windows 7), toate wireless care se conecteaza la un router Planet pe diverse, setate intentionat (b/g/n). Toate fac trafic simultan (sau aproape simultan), 2 torente intre cele 2 calc pentru a simula un transfer in conditii reale ... imagini mari transferate , gen iso de linux, transferul il opresc cu aireplay de pe BT5 (si verificat prin ping -t yahoo.com de pe clientul de test). La reconectare indiferent de unde s-ar face, ar trebui sa prind acel handshake cu BT5. (fie gerix fie airodump-ng) In loc sa prind handshake apare Not associeted desi nu are nici o logica. Not associeted apare si cand se face tranfer fizic intre PC-uri prin wireless, la deconectare, reconectare, la browsere sau la orice. Vi s-a mai intamplat si voua asa ceva ?
  2. Cum se face ca am clienti, gen un telefon connectat la wireless, un laptop, un PC... si toate sunt conectate si se face transfer intre ele si router (tranfer gen torent), dar nu apare decat not associeted ceea ce e o prostie pentru ca acele calc sunt associeted..... intrebare mea e .... de ce apare "not associeted" cand ele sunt associeted....
  3. Ma tem ca nu am inteles ce ai vrut sa spui prin "Mac filtering." Ideea e ca nu vrea sa filtrez clientii care sunt pe not associeted, vrea sa stiu de ce sunt asa cand ei defapt comunica cu routerul wireless.
  4. Sal, airodump -ng -w wpa --showack mon0 in dreptul clientilor apare mereu (not associated) desi exista trafic verificat de pe acele calculatoare...iar la Probe apare reteau in care se autentifica . (WPA2-CCMP-PSK) Care ar putea fi explicatia pentru (not associated)?
  5. Ce program ai folosit SirXulescu pentru a afla ?
×
×
  • Create New...