Jump to content

k1dutz

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

k1dutz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. am incercat sa fac un factory reset , tot nu a mers.
  2. Salut, cum am mentionat si in titlu , detin un htc desire 500 si am cateva probleme cu el am cautat si pe net dar nu prea am gasit rezultate care sa imi foloseasca , prima problema ar fi ca nu se deschide de fiecare data ii ia vreo 15-20 de restart-uri pana se deschide si a doua este ca nu ma lasa sa instalez sau sa fac update-uri la aplicatiile deja instalate , imi spune ca instalarea a fost neefectuata , multumesc anticipat daca ma puteti rezolva cu aceste probleme.
  3. Inca o problema daca se poate sa se rezolve , am incercat cu un program de "imprumutarea ip-urilor" sa il fac sa mearga de mai multe ori daca ati putea sa imi spuneti cum sa fac sa il folosesc de mai multe ori as aprecia mersi , MYSTEAMGEN.COM oricum pentru cei care vor 2 jocuri random pe steam free enjoy.
  4. Salut tot caut un program pentru a imi schimba ip-ul si nu gasesc unul bun , am avut unu care tinea doar 5 secunde maxim si imi revenea la ip-ul de baza daca aveti un program care sa ma poata ajuta v-as fi foarte recunoscator , multumes.
  5. Mersi mult frate , de cand astept sa ma joc jocu asta , mersi mult.
  6. Salut , am si eu o problema la win8 in ce sens , cand vreau sa deschid un joc gen assasin's creed unity imi da eroarea asta "http://i.imgur.com/jQ11tML.jpg" , si nu stiu ce sa ii fac si am zis ca voi ma puteti ajuta , mersi anticipat.
  7. dati-mi si mie add sunt:http://www.tremorgames.com/profiles/598972/retardedpenguin.html
  8. Nu stiu daca ma va ajuta cineva fara bani dar incerc.Cum as putea sa infectez pe cineva cu un keylogger prin o imagine si sa-mi vina mie logurile lui prin mail?
  9. cont premium minecraft + e-mail si eu daca mai ai
  10. cine are card si ma poate ajuta si pe mine sa cumpere un joc de pe steam , Counter-Strike 4 euro , dau 6 euro pe orange
  11. Salut , am si eu nevoie de niste bani 450 lei pana duminica , ce as putea sa fac sa ii castig prin internet .
  12. daca ai Counteri-strike , da vreau
  13. da vreau , cu ce jocuri ai?

  14. mai am dota2 pe acel cont de steam , dar am facut cerere pe un forum , ca am vazut un link pe rstcenter "cum sa primesti un dota2 key free" sau ceva de genu si am facut si mi-a dat un cd key.
×
×
  • Create New...