Jump to content

k1dutz

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by k1dutz

  1. am incercat sa fac un factory reset , tot nu a mers.
  2. Salut, cum am mentionat si in titlu , detin un htc desire 500 si am cateva probleme cu el am cautat si pe net dar nu prea am gasit rezultate care sa imi foloseasca , prima problema ar fi ca nu se deschide de fiecare data ii ia vreo 15-20 de restart-uri pana se deschide si a doua este ca nu ma lasa sa instalez sau sa fac update-uri la aplicatiile deja instalate , imi spune ca instalarea a fost neefectuata , multumesc anticipat daca ma puteti rezolva cu aceste probleme.
  3. Inca o problema daca se poate sa se rezolve , am incercat cu un program de "imprumutarea ip-urilor" sa il fac sa mearga de mai multe ori daca ati putea sa imi spuneti cum sa fac sa il folosesc de mai multe ori as aprecia mersi , MYSTEAMGEN.COM oricum pentru cei care vor 2 jocuri random pe steam free enjoy.
  4. Salut tot caut un program pentru a imi schimba ip-ul si nu gasesc unul bun , am avut unu care tinea doar 5 secunde maxim si imi revenea la ip-ul de baza daca aveti un program care sa ma poata ajuta v-as fi foarte recunoscator , multumes.
  5. Mersi mult frate , de cand astept sa ma joc jocu asta , mersi mult.
  6. Salut , am si eu o problema la win8 in ce sens , cand vreau sa deschid un joc gen assasin's creed unity imi da eroarea asta "http://i.imgur.com/jQ11tML.jpg" , si nu stiu ce sa ii fac si am zis ca voi ma puteti ajuta , mersi anticipat.
  7. dati-mi si mie add sunt:http://www.tremorgames.com/profiles/598972/retardedpenguin.html
  8. Nu stiu daca ma va ajuta cineva fara bani dar incerc.Cum as putea sa infectez pe cineva cu un keylogger prin o imagine si sa-mi vina mie logurile lui prin mail?
  9. cont premium minecraft + e-mail si eu daca mai ai
  10. cine are card si ma poate ajuta si pe mine sa cumpere un joc de pe steam , Counter-Strike 4 euro , dau 6 euro pe orange
  11. Salut , am si eu nevoie de niste bani 450 lei pana duminica , ce as putea sa fac sa ii castig prin internet .
  12. daca ai Counteri-strike , da vreau
  13. da vreau , cu ce jocuri ai?

  14. mai am dota2 pe acel cont de steam , dar am facut cerere pe un forum , ca am vazut un link pe rstcenter "cum sa primesti un dota2 key free" sau ceva de genu si am facut si mi-a dat un cd key.
  15. l-am luat dupa computer-games dar nu mai stiu numarul de telefon , daca are cineva steam cu cs si vrea sa il dea la schimb pe un steam cu cod mw2 sa imi dea un pm..
  16. mi-a fost furat contul de steam , ce pot face sa il recuperez?...
  17. k1dutz

    dota2.

    cine joaca dota2? ca as avea o intrebare : ce iteme trebuie sa-mi iau cand incep runda sunt pe sniper/agillity.
  18. k1dutz

    Killing Floor

    am citit pm tau dupa ce am facut topicu dar eu il vreau pe steam
  19. k1dutz

    Killing Floor

    Caut de ceva vreme cum sa ma joc Killing Floor fara sa il cumpar pe steam , dar totusi nu gasesc nimic m-am uitat la multe tutoriale pe youtube dar nimic , asa ca am vrut sa stiu daca stiti voi cum pot sa ma joc si poate imi explica si mie cineva... Multumesc.
  20. Salut am si cateva intrebari: 1)Cu ce te ajuta last password? 2)ce se intampla daca ai la un program extensia .bat? 3)Cu ce programe pot face un Keylogger? 4)Am descarc un program "ChromePasswordDecryptor" cum il folosesc? Si acum o intrebare mai stupida despre Steam: am Username si Password , si avea steam guard dezactivat cum ii pot schimba mail? prin ce metoda. P.S: Nu o luati in nume de rau , vreau doar sa invat chestii noi ,sunt incepator , nu sunteti nevoiti sa raspundeti.. Multumesc anticipat.
  21. k1dutz

    Cati ani ai?

    16 ani si sunt nou aici:D
  22. k1dutz

    Salut

    Salut , ma numesc Catalin am 16 ani si sunt din braila , eu mi-am propus sa invat cate ceva din domeniul "hacking" as vrea sa stiu ce face acel program cum a fost creat acel program nu cum sa furi conturi de metin sau altceva.Nivelul meu este 0 dar invat repede , si daca imi puteti da un inceput cu ce sa incep sa invat. Respect pentru ceea ce faceti si sper sa fiu si eu ca voi. Multumesc
  23. Va rog frumos uploadati-l pe altceva ca nu imi merge sa il descarc , si mi-am facut si cont sau daca puteti sa mi-l dati pe Y!M. Multumesc.
×
×
  • Create New...