Jump to content

deceiver

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by deceiver

  1. Am facut acest mic video cu scopuri educative. Logic ca nu merge, deoarece este o MARE diferenta dintre clientside si serverside . Ignorati placa mea video de #(@)* . YouTube - World of Warcraft stat hacks revealed
  2. Facusi un video cand puteai sa spui X ---> Y ---> Apasa pe Z? Scuze, dar mi se pare inutil si neproductiv. Daca tot dam tips and tricks, puteti sa folositi uxtheme patcher pentru a lua skinuri neoficiale pentru Windows. Skinurile le puteti gasi pe customize.org/xpthemes. Apropo, cred ca mai mult "ram" iti ia antivirusul si o multime de bloatware handicapat decat temele de la XP. Totusi, daca vrei sa ai toate chestiile alea puse la performance si sa ai temele XP, nu debifa "Use visual styles on windows and buttons". P.S. Nu mai folosi PacSteam, fiindca idiotul care l-a "facut" a copiat totul. Tot ceea ce vezi acolo este de pe cs.rin.ru. Tipu' IT: Cum sa downloadezi jocuri pe Steam gratis .
  3. Am facut si eu acest blog in speranta de a ma face bogat peste noapte exploatand majoritatea neinitiata in de ale PC-ului. Blogul o sa fie unul tech, mai probabil cu tutoriale simple, gen "Cum sa downloadezi video de pe youtube", tips and tricks si poate o sa pun si gandurile mele personale. Tipu' IT Templateul nu este facut de mine, eu doar l-am modificat un pic. Astept pareri .
  4. deceiver

    blogarii

    Eu mi-am facut blog cu scopul de a face bani (si inca incerc ), nu ca sa injur, fara rost, ce urasc si sa ma dau "smecher" la prietenii mei ca am blog. LOL. Defapt, mie chiar rusine un pic ca am un blog .
  5. "optimizat pentru PC" cum a fost si GTA4? Eu joc TF2, rareori mai joc un WC3, foarte mult WoW si cateodata CS 1.6 . Nu mai am ce sa mai joc singleplayer , tot ce era mai misto am terminat. Daca vreti niste jocuri singleplayer misto, incercati Mass Effect (chiar daca actiunea pare cu incetinitorul si unele text sunt prea siropoase, il recomand), Oblivion, Warhammer Soulstorm sau Fallout 3.
  6. Arata foarte misto, dar schimba culoarea in ceva mai putin.... strident. Asta e parerea mea.
  7. Cel mai mult am stat 3 saptamani pe Linux fara Windows. Pur si simplu nu pot sa traiesc fara jocurile mele la setari high si unele programe (cum ar fi Photoshop CS4 sau After Effects). Sunt multe momente in care schimb OS-ul ca pe sosete, Linux->Vista->XP->Linux si asa mai departe lol.
  8. Eu folosesc Mozilla Firefox, deoarece este pur si simplu cel mai bun browser atunci cand vine vorba tweak-urilor si customizarii.
  9. deci au virusi/keylogger/troyene? ca io nu am instalat AV momentan
  10. :shock: Lumea mai foloseste IE :shock:?!?!? Recomand Mozilla Firefox e cel mai sigur si poti sa til faci cum vrei tu cu teme si extensii
×
×
  • Create New...