Jump to content

Yahweh

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Yahweh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. .... in loc sa "sparga" parola wi-fi a vecinului, se pare ca individul a luat ciocanul si i-a "spart" peretii...
  2. Vand baza de date wordpress 72.000 posturi/clipuri de pe youtube in perioada : 21.10.2011 - 01.12.2011 Bonus o alta baza de date de aproximativ 50.000 clipuri youtube tot wp ,din iulie-septembrie. Pret : 40 $ paypal
  3. Nu,doar paypal,baza de date a fost creata in perioada 21.10.2011 - 01.12.2011 ,ofer bonus si o baza de date de aproximativ 50.000 clipuri youtube tot wp ,din iulie-septembrie.
  4. Vand baza de date wordpress 72.000 clipuri de pe youtube Pret : 40 $ paypal Un mod daca e amabil sa mute postul asta ca am postat aiurea.
  5. Si nu poti in prastasu mati sa-ti faci alt topic ?
  6. Vand cont TorrentLeech.Org care are si 2 invitatii. pret : 20 Euro / paypal
  7. Yahweh

    WiFi parola

    multumesc tuturor ,am luat legatura cu o comanie de telefonie sper sa se rezolve sapt viitoare,multam
  8. Yahweh

    WiFi parola

    Salut va scriu din spania,sunt aici de aproximativ 4 luni iar in ultimul timp am problema conexiunea la internet,pana acum cateva zile foloseam o retea locala wifi neparolata cu ajutorul careia ii puteam contacta pe cei din tara,acum acea retea din pacate nu mai este tot timpul on,iar atunci cand este dureaza foarte putin sau semnalul este extrem de slab. Din fericire sau nu ... mai sunt si alte retele wifi dar din pacate sunt parolate si nu ma pot conecta,va scriu in speranta ca poate cunoaste cineva anumite metode prin care pot afla respectivele parole pentru a ma putea conecta.VA ROG nu incepeti cu raspunsuri de genul sau mai discutat sau e greu nu stii tu,sau mai stiu eu ce alte chestii va mai trec prin cap,batand campii degeaba,sunt convins ca sa mai discutat dar din pacate nu am timp sa cauta,iar conexiunea aceasta pe care o folosesc este una extrem de slaba,acest text l-am sciris intr-un document text apoi am dat aici paste,in speranta ca voi gasi pe cineva care sa ma ajute,sa pot lua legatura mai usor cu cei din tara. Cu respect, Daniel.
×
×
  • Create New...