Jump to content

blondu08

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blondu08's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Problema e ca nu ma lasa sa deschid pagina , nu pot intra pe site. La asta te-ai gandit? Pai bine , o sa incerc sa imi cumpar , nu e vorba de bani cum zice ala "5lei" dar nu il gasesc nu ma lasa sa deschid pagina aia , dati`mi va rog alt link.
  2. Alta modaliatate? Adica ceva program , sa trisez , nu se poate?
  3. Salut baieti , uite care e problema, sunt in camin ,viata de student , si avem porturile blocate ,proxy, nu putem descarca torrente etc ... Se poate sa scap de restrictiile astea? Cum ?
  4. Iar aplicatia se numeste? Si telefoanele noastre nu au sunat la nici unul.
  5. Cum " daca vrei sa scapi fara sa fii prins este sa "bombardezi" spre detector cu multe unde." ...... Cum facem asta? De ce avem nevoie?
  6. Interesanta chestia, erai la faculta la telecomunicatii? Si Domnul respectiv avea un fel de telefon mai invechit.
  7. Da, asa cred si eu. Pentru ca , casti Wi-fi si bluetooth nu am avut nici unul din noi dar telefoane pornite am avut mai multi.
  8. De ce vorbesti doar asa sa te aflii si tu in vorba , eu doar eram interesat de asta, pt ca dupa ce a zis ca sunt 2 telefoane ....tot inspectorul a zis ca sunt ale supraveghetoarelor. Vreau raspuns clar daca se poate nu ca ...."infundam puscaria" etc.
  9. Salut! Vreau sa stiu si eu baieti daca este posibil ca "cei din comisia de Bacalaureat" sa iti gaseasca telefonul tot cu un alt telefon? Va spun asta pt ca a venit unu la noi in sala si ne-a spus ca avem 2 telefoane, si el era tot cu un telefon in mana , are ceva program sa le detecteze?
  10. Salut! M-am blocat la nivelul 7. Ma ajutati va rog? We have a snifflog.txt. What is the password for the account "transaction"? hint Ce trebuie sa fac cu snifflog.txt ? sa il decriptez ...? sau ce ...?
  11. OK.....Multumesc mult baieti!
  12. ok.... si ce nume zici tu sa ii dau .. ? nu prea am idee.... adica http:// comportamente ecologice.wordpress.com .....???
  13. Buna! Am de realizat un blog despre comportamente ecologice si nu stiu de unde sa incep si pe ce site sa imi fac blogul. Care ma puteti ajuta cu un nume ....un http://Salvati-natura.XZYQ.ro]xzyq .ro (nu am idee nici ce nume sa ii dau) (nu prea stiu multe despre creeare blogurilor.) un site unde sa imi fac blogul (ucoz.ro voi ce credeti e bun?). Tema: Utilizare echipamentelor electronice si a tehniclor digitale in promavarea in randul tinerilor a comportamentelor ecologice. Cerinte: Istoricul blogului minim 2 luni. .......... ............... ........... .......... Jurizare va fi efectuat respectand urmatoarele cerinte:punctaj maxim 100p(frecventa postarilor-20p,numar de accesari -20p , existenta link-urilor catre site-uri cu tematici asemantoare/utile. -20p). Sugestii site: GRATUIT Creatorul de site-uri | Creeaz? propriul site Multumesc!
  14. Acum vin eu cu o intrebare stupida... Numai in engleza este cursul in romana nici-o lectie?
×
×
  • Create New...