Jump to content

justdenyme

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

justdenyme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Te poti conecta cu acest adaptor la o retea pe banda N? Am intrebat altundeva si zicea ca nu merge, dar pe alt forum scria ca te poti conecta, singura problema e ca nu profiti de viteza maxima posibila. Ma tot uitam la modele mai noi 036nh, 036nhr, 036nha, preturile fiind apropiate, dar se pare ca niciunul nu il bate inca.
  2. O colectie foarte mare de carti din toate domeniile de programare. http://www.wowebook.com
  3. @icebird Admitere 2011 Nivel Licenta -> Criterii de selectie (Te poti uita si la Facilitati pentru absolventi daca ai ceva diplome )
  4. Este careva de aici de pe forum student la UBBCluj, Facultatea de Informatica? Cum e orarul?
  5. Colectia mea de carti C++: 2shared - download cpp-books.zip + Introduction to Algorithms 3rd Edition - CLR Introduction to Algorithms 3rd Edition Sep 2009.pdf - 4shared.com - document sharing - download Si daca il intereseaza pe cineva varianta printabila ( am aranjat-o eu, 2 pagini pe o parte a paginii in landscape): 2shared - download Intr.to.Alg.3rd.rar
  6. justdenyme

    Hello

    Eu sunt Dani de la Baia Mare, 18 ani. Am cunostinte minime de C++ ( cu algoritmica stau destul de bine, in Pascal...), linux, la hacking - script kiddie mai bine spus, poate chiar mai jos. Zilele acestea am dat de acest forum (mai intai de blog) si am decis sa ma inscriu. Puteam sa ma inscriu mai demult, abia acum am observat ca aveam "invitatie" pe mail de pe vremea cand era MT.
×
×
  • Create New...