Jump to content

madalin.next

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

madalin.next's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. de mers merge ,am incercat eu pe adf.ly , rezultatul -> Your account is suspended.
  2. Salutare, Am un Nokia 6120classic, e codat in Vodafone. Ma puteti ajuta cu un cod sa il decodez? Pe net am gasit doar pt. Nokia 6120...dar pentru Classic nimic si am bagat codul gasit pt. Nokia 6120 si imi dadea pe telefon "Operatiune nepermisa" IMEI: 3562 EDIT: am scos o parte din imei Stima .
  3. adica daca intreaba cineva ceva gata e un "copil terminat" ? sau daca se intereseaza de tehnica asta inseamna ca editeaza site-urile dusmanilor ? poate cineva ca mine nu stie si este doar curios, vrea doar ca sa vada daca e adevarat, asta nu inseamna ca daca un copil intreaba in legatura cu ceva e terminat.
  4. deci stai ca nu prea am inteles treaba cu "Adobe Dreamweaver" , daca editezi pagina pe un site poti salva cu programul acesta ? sau cum ? explicami si mie
  5. ... sa ne zici si noua daca iti place acel samsung !
  6. Am eu LG Optimus One P500 ! Il folosesc doar pentru a da mesaje si sa sun,poate ma mai uit la un film sau ascult melodii. Sunetul se aude foarte bine si convorbirile la fel. La capitolul camera cam prost nu are flash , deci daca e zi pozele ies frumoase dar daca e noaptea...e noapte. Bateria e de 1500 mp, e foarte buna, am ascultat cam 3 melodii pe zi +2,3poze,m-am jucat un joculet,am vorbit la el 3-4 minute am scris 2mesaje> pe zi...bateria m-a tinut 4 zile. Iar ecranul este unu capacitiv se vede foarte bine. Daca inainte ai avut un telefon cu tastatura si nu touchscreen iti va parea bine ca tiai luat unul cu touchscren cam o saptamna dar apoi o sa plangi dupa unul normal..Deci nu recomand LG Optimus One p500 nici celalalt telefon care e un pic mai slab ca acesta. ( ai sa te plictisesti de lg...e prea simplu meniu..iar daca nu ai net pe el degeaba il ai sal)
  7. un havji full ?? posteaza cineva link de download ?
×
×
  • Create New...