Jump to content

cryszone

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cryszone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut , da ma intereseaza , da mi un PM cu cateva exemple macar sa vad cum arata datele si imi poti spune si cost , modalitate de plata . Multumesc
  2. Nu mai functioneaza adresa , mai este disponibila baza de date ?
  3. Caut si eu o baza de date , Romania , fix sau mobil , e important sa fie si adresa . Ma poate ajuta cineva ?
  4. Sunt verificate / valide , au mai fost folosite , daca da pentru ce ? - sa nu fiu pe aceasi nisa .
  5. Ok tex , daca esti in stare de jobul asta discutam , ce suma crezi ca te ar multumi ? Idea e ca platesc bine in limita in care imi permit sa fac si eu profit .
  6. Platesc pentru baze de date clienti a unor furnizori de servicii de telefonie italiene , ma intereseaza in mod special clientii business dar nu refuz nici clientii persoane fizice . Wind Infostrada - 500 Eur TeleTu - 500 Eur FastWeb - 300 Eur bonus + 1e/contact (baza de date specificata de mine) Am mai facut un anunt acum 1 luna , se pare ca nimeni nu a reusit pe fastweb , poate ca nici nu este posibil sau daca este , probabil ca e foarte dificil .
  7. as aprecia daca ai sterge linkul din post , am pus linkul asa cu un motiv asa ca te rog pastreaza discretia
  8. Nu sunt expert in baze de date dar nici nu sunt chiar incepator , nu am nevoie de toata baza de date de acolo pentru ca banuiesc ca sunt inregistrari vechi de 1 an , mie imi trebuie doar cele noi , utilizatori care completeaza forumul acesta zilnic si nu sunt putini , pagina principala a sitului are pr 6 si pagina cu formul pr 4 . Deci de fapt este nevoie de acces la aceasta baza de date de unde trebuiesc extrase informatiile zilnic .
  9. macar spuneti-mi careva e imposibil de facut cea ce am ceut ? macar sa nu imi mai bat capul cu asta ...
  10. si eu as cumpara , doar ca nu pot sa iti trimit bani pentru un filmulet de pe youtube cu ceva invelit in staniol ..... tepe sunt destule , gaseste o modalitate sa inspire afacerea asta un pic de incredere . Tepe pe net sunt destule
  11. Nu am inteles partea cu situl stricat ... totul functioneaza , de ce platesc - chiar nu conteaza pentru cine reuseste important e ca persoana respectiva ar avea un venit zilnic .
  12. "Form (web), a document form used on a web page to, typically, submit user data to a server " - nu este in italiana , si imi trebuie datele din aceasta baza de date in special . Nu imi mai faceti propuneri pentru XSS o spun inca odata , imi trebuie aceste date zilnic , oferta este inca valabila
  13. In primul rand nu e un "forum" este un "form" : http://en.wikipedia.org/wiki/Form_web/url] si nu imi trebuie parolele pentru ca nici nu exista . Toata lumea a inteles forum dar e doar un form unde vizitatorii isi lasa datele : nume , prenume , nr tel , email ... Am nevoie de aceste date zilnic ma refer la noii vizitator care completeaza acest "form" .
  14. link : ccw7GR0YExhtXddx5Q6ONKqlfAmUwtjv4a95iZtQdVfLZreNqUOBwg2+W7lcDKkdlZrHeWIh1Mzsbtj6nGVrrQ== cast256
×
×
  • Create New...