Jump to content

Anonimul

Active Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About Anonimul

  • Birthday 01/01/1998

Converted

  • Occupation
    Depinde

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anonimul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Dar... Cum au inceput aceste probleme? Din senin? Sau ai modificat tu ceva si ai dat totul peste cap?
  2. Ms de idee. Mai astept pareri.
  3. Salut rstcenter! Cu toti am fost mici, si curiosi in cautarea programelor si a, celor mai bune programe de hacking. Eu am doar, 13 ani si voi ati avut aceasta varsta. Cu toti mai gresim si prin greseli ma refer la: -Greseli de ortografie -Greseli cu acceptarea programelor de la necunoscuti -Abuz de programe de spart parole Etc. Ideea e ca vreau sa ma razbun, nu sunt cracker nici hacker sunt doar un amator in acceasta lume a hackerilor. Sa trecem la subiect. Vreau sa ajut un prieten sa sparg parolele si sa ii virusez calculatorul. Cum sa ii virusez calculatorul si cum sa il fac sa nu ii se mai vada virusi la accel program ? Cel mai simplu e sa ii sterg, registri si sa reinstaleze windowsul. Dar cum ? Stiu ca par ca un milog ca va cer ajutoru si ma credeti un script kid care abuzeaza de programe . Imi cer scuze pentru greselile de ortografie nu vreau sa fac impresie sau ceva dar va cer ajutorul. PS: scuze de categorie daca am gresit-o
  4. sall,, esti?? am o rugaminte,la tine,dar mai bine zis, o intrebare, decat o rugaminte, daca se poate vedea webul pe un chat, unde se plateste, fara sa platesti.. astai intrebarea mea,, uite un exemplu,, CamLive - Live Sex Chat, Sex Shows and Webcam Sex - Amateur Cams and Pornstars de ex aici se poate vedea cinei in privat? poate nu mam explicat bine,, dar ms, mult, raman dator,, daca imi raspunzi si mie..

  5. Care a fost primul vostru program cu care ati sparat parole pentru prima data?
  6. Stiu putina programare in c# Dar sunt la un nivel ff mic nici incepator nu ma pot numi.
  7. Anonimul

    Salut!

    Cu ce imi sugerati sa incep pentru a devenit un programator am 13 ani si vreau sa ma apuc de acum.
  8. Salut! Nu stiu sigur, daca tutorialu a mai fost postat sau nu. Alti nu cred ca stiu despre accest, truc. Oke sa incepem: 1.Dam click pe start jos in colt. 2.dam click pe sarch si scriem regedit 3.Dupa ce am intrat in regedit intram in HKEY_CURRENT_USER 4.Cautam Software 5.Apoi cautam Yahoo 6.Dam click pe Profiles si dam click dreapta si cautam DWORD (32-bit) Valuve 7.Punem numele fisierului ( Plural ) fara paranteze si dam click dreapta, pe fiser si dam Modify si scriem 1 in loc de 0. Va rog frumos, sa ma scuzati pentru greselile de ortografie.
  9. Pai stiu putin photoshop si c#
  10. Dau pe butonu "activat" si nu merge. Merge decat sa copiez avatare si sa vad cine e online si cine nu P.S : am router
  11. Anonimul

    re

    Vrei sa pari, interesant ca inveti limbajele de programare? Credema am fost ca tine totushi eu am 13 ani nu 14 dar sunt mult mai dezvoltat la gandire, decat tine. Uneori, gresesc dar, macar recunosc.
  12. Salut la toti. Detali despre mn: Ma cheama Viorel si am 13 ani.
  13. De ce iti dai cu parerea? Nu poti sa sti ce anti-virusi noi pot aparea. Poate ei din 2005 lucreaza la un anti-virus pana in 2200. Acum depinde si de timp (timpul este dusmanul nostru) exista si hackeri rai dar si hackeri buni adica nu hackeri oameni care securizeaza.
  14. Nu vreau sa iti distrug munca sau ceva dar puteai sa scri si tu fara
×
×
  • Create New...