Jump to content

xNEOx

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by xNEOx

 1. Salut,sper ca topicul nu incalca regulamentul.De multe ori cand ma plictisesc ma joc pe smartphone diferite joculete cu masini si cu motoare si ma enerveaza ca mereu cele mai bune masini sunt blocate si costa o groaza de monede sau credit ce-o fi si dracii incearca sa te fraiereasca ca sa cumperi credit cu bani reali doar ca sa poti trece de un nivel si sa ai cele mai bune masini.Eu nu voi plati niciodata cu banii mei munciti greu niste jocuri pe telefon. Intrebarea mea e daca exista ceva modalitati de a debloca masini,niveluri sau de a baga monede? Ca pe facebook am folosit Cheatengine in DeerHunter si mi-am bagat 1 miliard de golds .
 2. EAdrian,ai nelamuriri? N-am scris ceva bine sau ce...?Lamureste-ma.Pe langa activitatea artistica imi pierd timpul cu editare photo,care-i problema?
 3. Bine v-am regasit! Poate unii ma cunosc de pe vremea cand eram ''manager'' pe slay.ro si alte site-uri de socializare.Mi-a placut mereu partea de chat si interactiunea dintre useri,statul pe forumuri,crearea de continut nou,editare,etc. Recunosc ca n-am mai intrat pe acest forum de mult timp,dar dupa primirea mailului m-am logat cu placere,acesta fiind cel mai interesant forum de acest gen.Sunt un rookie,un incepator,habar nu am de programare sau altceva,ma descurc putin cu editarea in Photoscape,eu fiind in principiu doar un artist,designer,grafician,pictor dar ma fascineaza foarte mult si partea de arta digitala si gaming graphics,etc. Sper sa pot invata pe aici lucruri noi si interesante de la cei mai buni. Felicitari pentru noul format si succes in continuare.See ya'
 4. Parazitii - Slalom printre cretini
 5. Ok,intri si iei pozele ,,victimei,, ,dar oare ar fi posibil sa-i pornesti webcam-ul?
×
×
 • Create New...