Jump to content

powed

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

powed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Arata foarte multe detalii http://whoer.net/extended Nu inteleg de ce in partea de : Interactive Detection -> DNS - > Flash (Uneori si Browser) imi arata un IP de RO al ISP-ului, chiar daca am verificat folosind un vpn +/ socks. Verificati si voi, poate la voi nu se intampla asa, si poate stiti vreo explicatie in legatura cu asta
  2. powed

    CPA networks?

    @curiosul: ai trafic de US? se face cu proxy la ofertele gen email/zipcode submit, dating, etc; nu la cele care necesita trimiterea unui sms, la care esti sunat de un operator, etc. @alinzinho: se pare ca sunt persoane care isi fac conversii numai din completari cu proxies. si la email submits nu faci doar o conversie pe zi, faci 10-15. adica $15-$23 Si se pare ca treaba merge destul de bine in modul urmator: - faci rost de liste de proxies zilnic. cu ajutorul unui script / program faci ~300 clicks zilnic; - la 300 de clicks poti sa faci pana la 20 de completari (nu prea multe, "sa nu bata la ochi") - eventual gasesti pe cineva care sa iti faca completarile, caruia ii dai ~30% din profitul lunar (ii gasesti la minijob-uri). Binenteles ca exista riscul sa nu fii platit de network pe motiv ca advertiserul a refuzat sa plateasca conversiile (neaducandu-i niciun profit), dar na, merita sa incerci. Spor la treaba
  3. powed

    CPA networks?

    e normal asta, nu aduci niciun profit advertiserului. credeam ca sunt cativa amatori de CPA pe forum, dar se pare ca nu. anyway, cine vrea conturi pe diverse networkuri (pot sa fac rost sau sa creez noi conturi), PM si ne intelegem.
  4. @1749 stiu ca am dreptate, se pare ca suntem pe aceeasi unda si deja simt o apropiere so, nu vrei sa imi arati si mie o tzatza la webcam ?
  5. destul de interesanta si bine gandita toata treaba din partea celor de la fb. multe chestii de genul acesteia cred ca ii cresc foarte mult pretul (evidenta populatiei si informatiilor acestora fac toti banii). si nu renunta lumea la fb din cauza unor astfel de dezvaluiri. pt ca nu le pasa/nu realizeaza efectul. @1749 compari 2 chestii total necomparabile.
  6. powed

    CPA networks?

    Ati facut ceva bani pe astfel de retele? Completari oferte cu proxy-uri sau pe bune? Activati pe astfel de retele? Se merita?
×
×
  • Create New...