Jump to content

desenedublate

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

desenedublate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Buna ziua, Detin un site de <a href="http://desenedublate.com" title="Desene Dublate">"Desene Dublate"</a> in limba romana. L-am facut cu ceva luni in urma, am mai cautat ajutor la dumneavoastra, va multumesc frumos ca m-ati ajutat. Am postat acum site-ul sa-mi spuneti ce pareri aveti. Pe langa site am facut si un subdomeniu cu <a href="http://anime.desenedublate.com" title="Anime Online">"Anime online"</a> Astept pareri si sugestii, va multumesc frumos.
  2. Am postat cateva atestate noi, cine doreste le poate donwloada !
  3. Salut, am nevoie de un script pentru site-ul Desene Dublate | Desene animate, unde un vizitator poate raporta un video stricat sau care nu functioneaza cum trebuie, ceva simplu fara prea multe complicatii. Multumesc.
  4. Salut, pentru cei care termina anul asta clasa XII si au nevoie de atestat HTML la informatica, pe blogul meu am postat o serie de atestate ce au luat nota 10 la examinarea de anul trecut ! Atestatele sunt gratuite, le puteti descarca iar pentru parola va rog sa ma contactati. Atestate Informatica
  5. Am intarziat cu o zi, am uitat. E functional
  6. Salut, am revenit, eu cred ca am rezolvat problema cu xss-urile , se poate sa imi spuneti daca mai am vreo vulnerabilitate acum ?
  7. Ma poti ajuta cu aceasta vulneravilitate ? Nu prea ma pricep, si nu stiu ce e de facut .
  8. Salut, de curand mi-am facut un subdomeniu unde organizez un concurs tip frags, premiile le dau eu. Concursul se termina cand cineva ajunge la pragul de 500 fraguri. Va astep si va invit la joc : Counter-Strike ! Multumesc !
  9. Dupa aproximativ 5 luni in care tot am lucrat la el site-ul Desene Dublate | Desene animate este functional 100%, avem numeroase filme animate, desene dublate dar si cartii audio urcate pe el. Va asteptam si pe dumneavoastra. Cautam in continuare persoane care doresc sa ne ajute si sunt dornice de munca.
  10. desenedublate

    My Blog

    Nici nu vreau sa ma gandesc la ce omor isi ia de la ma-sa:))
  11. Salutare, site-ul este in sfarsit terminat, continut foarte mult urcat pe el. Astept opiniile voastre. Va multumesc, Edit: la vizite ma ajut si de un server de cs, i-am pus in motd site-ul. Site-ul este "online" de aproape doua luni de zile, am zilnic 500-700 de vizite dintre care vreo 300 sunt persoane care vizioneaza posturile.
  12. Sa fiu sincer, in acel moment nu aveam fonduri disponibile pentru a imi achizitiona un domeniu .ro, tinand cont de pret domeniu .ro e mult mai scump decat unul .com .
  13. Desene Dublate creste pe zii ce trece, va asteptam sa dati o mana de ajutor la dezvoltarea acestui site. Va asteptam si va dorim vizonare placuta !
  14. Salut, avem nevoie de oameni care se pricep la limbajele de programare web pentru a ne oferi ajutor, de asemenea cautam moderatori/administratori pentru Site/Forum. Mai multe detalii pe Desene Dublate | Desene Animate sau Desene Dublate Forum • Prima pagin Va multumim si va asteptam sa colaboram impreuna !
×
×
  • Create New...