Jump to content

frankriva

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

frankriva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut, mi-ai zis sa-ti dau PM in legatura cu Template-ul.

  2. Am template personalizat, facut de la zero. Dar au fost probleme cu el si n-am reusit nici unul sa-i introducem tot ceea ce ne-am dorit in wordpress asa ca am renuntat. Sunt la inceput, nu pot face totul deodata, n-am acele cunostinte din pacate. Asta este, invatam. Va multumesc pentru sfaturi, o sa ma uit. O sa revin cu un edit cand il termin, astept atunci parerile voastre.
  3. Imi poti spune ce pot face in privinta asta?
  4. Imi cer scuze ca fac post dublu. Site-ul l-am facut abia acum, astept sfaturi, pareri. Mai am de lucru la el, dar in 2-3 zile va fi gata. Multumesc, site: www.desenedublate.com
  5. Robert, aici nu intra si declararea firmei la FISC? Din cate am inteles este cam greu si mult de munca. Venituri si toate chestiile astea.
  6. Bunul simt de Adriana Enache. O femeie exceptionala, am cunoscut-o in persoana din fericire, o tipa superba din toate punctele de vedere si merita apreciata pentru ceea ce-a scris.
  7. "Actiunea din basmul “Praslea cel Voinic si merele de aur”: - “In timpul luptei, fratii au adormit, Praslea a salvat puii proptozoaicei. Zmeii au atacat in banda, iar Praslea i-a pandit”. - “Praslea a pregatit trei butoaie cu vin si si-a taiat cu limba o bucata de carne din talpa. Praslea conducea cu mana dreapta calul si cu stanga zise:…”. - personajul Praslea era: “un tip precaut pentru ca si-a bagat varful de la sageata in ceafa si dosul l-a bagat in copac ca sa nu adoarma” - “noaptea, cand statea de paza, isi lua cu el reviste ca sa nu adoarma”. - “Zgripturoaica, in zbor, ramane fara energie si il roaga pe Praslea sa ii dea o bucata din fesa lui, dar pe care i-o va inapoia si i-o va lipi cu saliva” - “Imparatul avea o gradina si in fund avea un mar” - “Praslea cauta infractorul care furase merele de aur” - “Praslea avea si frati. Ei erau niste panarame care se dau mari” - “Praslea avea in mana un baltag. L-a intalnit pe zmeu. Ei s-au batut acolo mult. I-a tras un baltag in cap la zmeu si a intrat pe jumatate in pamant. Apoi Praslea, cand a venit inapoi, s-a suit pe o pasare mare si a venit acasa”."
  8. Amice, la 40 de vizite zilnice din care doar un vizitator sa dea click pe bamner, se merita? Te las sa-ti dai singur raspunsul.
  9. A scris clar ca-ti trebuie net framework. D'asta nu-ti merge! Multumim, destul de folositor pentru vecini!
  10. Nume: Guns N' Roses - This I Love Link: Sper sa va placa, este exceptionala melodia!
  11. Multumesc, am luat aminte.
  12. da, dar doar 5 minute, cred ca acele maimute lucreaza exceptional
  13. In timp ce navigam pe acest site am putea sa ascultam si muzica cat de placuta. Sper sa nu fac off, n-am vazut nici un anunt la "general" cu privire la modelul postului. Va rog sa postati dupa modelul urmator: Nume: Gen: Link: Va rog sa postati alte genuri in afara de Manele ( aviz amatorilor ), n-am nimic cu voi, nu ma intelegeti gresit. Multumesc, Nume: Parov Stelar - Tango muerte Gen: Electro swing, latino Link: Parov Stelar - Tango muerte - YouTube
  14. God father. Omul cu mos craciun e cel mai smecher
×
×
  • Create New...