Jump to content

frankriva

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by frankriva

  1. Salut, mi-ai zis sa-ti dau PM in legatura cu Template-ul.

  2. Am template personalizat, facut de la zero. Dar au fost probleme cu el si n-am reusit nici unul sa-i introducem tot ceea ce ne-am dorit in wordpress asa ca am renuntat. Sunt la inceput, nu pot face totul deodata, n-am acele cunostinte din pacate. Asta este, invatam. Va multumesc pentru sfaturi, o sa ma uit. O sa revin cu un edit cand il termin, astept atunci parerile voastre.
  3. Imi poti spune ce pot face in privinta asta?
  4. Imi cer scuze ca fac post dublu. Site-ul l-am facut abia acum, astept sfaturi, pareri. Mai am de lucru la el, dar in 2-3 zile va fi gata. Multumesc, site: www.desenedublate.com
  5. Robert, aici nu intra si declararea firmei la FISC? Din cate am inteles este cam greu si mult de munca. Venituri si toate chestiile astea.
  6. Bunul simt de Adriana Enache. O femeie exceptionala, am cunoscut-o in persoana din fericire, o tipa superba din toate punctele de vedere si merita apreciata pentru ceea ce-a scris.
  7. "Actiunea din basmul “Praslea cel Voinic si merele de aur”: - “In timpul luptei, fratii au adormit, Praslea a salvat puii proptozoaicei. Zmeii au atacat in banda, iar Praslea i-a pandit”. - “Praslea a pregatit trei butoaie cu vin si si-a taiat cu limba o bucata de carne din talpa. Praslea conducea cu mana dreapta calul si cu stanga zise:…”. - personajul Praslea era: “un tip precaut pentru ca si-a bagat varful de la sageata in ceafa si dosul l-a bagat in copac ca sa nu adoarma” - “noaptea, cand statea de paza, isi lua cu el reviste ca sa nu adoarma”. - “Zgripturoaica, in zbor, ramane fara energie si il roaga pe Praslea sa ii dea o bucata din fesa lui, dar pe care i-o va inapoia si i-o va lipi cu saliva” - “Imparatul avea o gradina si in fund avea un mar” - “Praslea cauta infractorul care furase merele de aur” - “Praslea avea si frati. Ei erau niste panarame care se dau mari” - “Praslea avea in mana un baltag. L-a intalnit pe zmeu. Ei s-au batut acolo mult. I-a tras un baltag in cap la zmeu si a intrat pe jumatate in pamant. Apoi Praslea, cand a venit inapoi, s-a suit pe o pasare mare si a venit acasa”."
  8. Amice, la 40 de vizite zilnice din care doar un vizitator sa dea click pe bamner, se merita? Te las sa-ti dai singur raspunsul.
  9. A scris clar ca-ti trebuie net framework. D'asta nu-ti merge! Multumim, destul de folositor pentru vecini!
  10. Nume: Guns N' Roses - This I Love Link: Sper sa va placa, este exceptionala melodia!
  11. Multumesc, am luat aminte.
  12. da, dar doar 5 minute, cred ca acele maimute lucreaza exceptional
  13. In timp ce navigam pe acest site am putea sa ascultam si muzica cat de placuta. Sper sa nu fac off, n-am vazut nici un anunt la "general" cu privire la modelul postului. Va rog sa postati dupa modelul urmator: Nume: Gen: Link: Va rog sa postati alte genuri in afara de Manele ( aviz amatorilor ), n-am nimic cu voi, nu ma intelegeti gresit. Multumesc, Nume: Parov Stelar - Tango muerte Gen: Electro swing, latino Link: Parov Stelar - Tango muerte - YouTube
  14. God father. Omul cu mos craciun e cel mai smecher
  15. Multumesc frumos, n-am observat! Am sa tin cont si nu numai, de toate dar mai intai sa-m vad site-ul "in picioare" si dupa aceea sa lucrez la celelalte detalii. Si eu am foarte multe idei in ceea ce priveste design-ul, toate la timpul lor, nu putem face totul, inca nu avem cunostintele necesare ca sa zicem ca putem face tot ceea ce ne dorim, pe parcurs invatam din pacate ( ma refer la mine si la celalalt amic).
  16. Eu stiu? Intotdeauna vom gasi ceva de invatat de la ceilalti, mai putin sau mai mult dar vom gasi ceva ce dorim sa ne insusim. Probabil ca in domeniul Hacking/cracking sau IT n-am nici o sansa sa va iau, dar intotdeauna voi fi deschis la o conversatie sau un sfat.
  17. Majoritatea intrebarilor care au fost scrie in acele chestionare, se gasesc in teste psihologie de personalitate! Da, psihologie. In concluzie, nu's nefolositoare.
  18. frankriva

    Salut!

    Buna ziua, Ma numesc Claudiu, sunt din Constanta, am aflat de aceasta comunitate de la prieteni. Am o frumoasa varsta de doar 20 de anisori, neimpliniti. Sper sa raman la aceeasi varsta! Mi-am facut acest cont cu ceva timp in urma, am vazut ceea ce se posta, si n-am mai intrat, am zis ca nu-i de mine "hacking-ul", chiar nu este. Pentru asta sunteti voi, am intrat in aceasta comunitate pentru ca aveti foarte multe tutoriale folositoare, sunt foarte multe persoane printre voi de la care avem ce sa invatam in baza de IT. - Am intrat cu ganduri bune, sa ofer cunostinte in diverse si la randul meu sa asimilez cunostinte. Nu's in cautare de materiale hacking, bineinteles ca citesc, sunt foarte interesante dar raman doar la citit. Va doresc toate cele bune in continuare.
  19. Merci, ceea ce zici tu va fii abia de pe pagina a doua pus. Pe prima pagina structura o las asa, fara sidebar.
  20. Va multumesc, designul o sa-l lasa asa deocamdata, vrem sa incepem sa postam desenele si dupa aceea sa mai lucram la design. Vreau sa stiu daca ma puteti ajuta cu un lucru, nu vreau sa urc pe hostul meu desene pentru ca pot avea probleme cu drepturile de autor si din cate stiu imi va merge foarte greu. Vreau sa iau de la baietii de pe "peteava", dar daca stiti voi alt site de facut upload la desene dar cu upload mare. Am incercat sa iau embeduri de la "vplay" dar nu, nu-mi dau voie, se plateste. Va multumesc,
  21. Eu's de acord cu tine, dar ar fi bine si cateva pachetele pe tine, cate un pic din toate, nu?
  22. Sunt de acord cu tine, cel mai mult conteaza modul de exprimare. Daca stii sa te exprimi, daca ai un caracter persuasiv si reusesti sa manipulezi persoanele prin vorbe, gesticulare esti un om care stii sigur ca poti realiza tot ceea ce-ti doresti. Si eu am inceput de curand (1 an de zile) sa studiez asta (psihologie) foarte multa, deocamdata da rezultate.
  23. Salut oameni buni, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti. Sunt la inceput, site-ul nu este terminat, lucrez cu un amic, l-am inceput de la zero. www.desenedublate.com Va rog sa-mi spuneti propuneri, sugestii. Va multumesc,
×
×
  • Create New...