Jump to content

aPa_PLaTa

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Plec in Dubai

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aPa_PLaTa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Am fost si eu victima ca sa zici asa cu "Politia Romana" ,ca mi-a blocat pc'ul ....drace! M-am dus repede in Safe Mode Networking sa iau acel program de la BitDefender adica RemovalTool , dupa am intrat in Safe Mode normal , am incercat cu RemovalTool si nu mi-a mers. Asa ca am luat ComboFix si am scapat de asa zisul Virus Politia Romana!
  2. Va multumesc tuturor , am rezolvat cu Windows Restore. V-am dat cate 1+ la rep Puteti inchide Topicul . Multumesc inca o data !!!
  3. Bun sa va explic cum sta treaba . Am deschis Internet Explorer am intrat pe facebook ca tot omul, dupa am iesit am inchis si IEXP. Dupa la l-am inchis nu mai puteam sa fac nimica pe desktop nici sa intru imi My Computer sau sa mai deschid ce aveam de desktop sau sa dau Clik dreapta pentru refres nu mai mergea, dar puteam sa misc cursorul bun. M-am gandit sa dau retart la calculator , am dat mi-sa restarta si dupa nu mai aveam nimica pe desktop!!! am zis sa-l inchid poate a luat-o razna , il inchid il deschid iarasi lafel ce Doamne iartama ce are ! Va arat o poza acuma . Am intrat in Start si am incercat sa trag icoana de la my computer pe desktop si nimica nu imi mai apare nimica ! Nu stiu ca sa mai fac , ca turbez .Va rog ajutati-ma.
  4. A facut cineva misto de tine , ca si eu pot sa te sun cu ce numar vreau eu pe tine chiar si cu numarul mamei tale ! Este un program , dar te costa ca sa suni cu alt numar ! Programul se numeste CrazyCall Poti intrat si pe de pc CLIK Sper ca te-am putut ajuta !!!
  5. Sunt nou pe aici dar sper ca am postat unde trebuie si sper ca nu am postat acelasi lucru de doua ori,dar sa ii da-m drumul. Am intrat intr-o zii pe "Chathappens" si am vazut ca nu mai merge.Am zis ca au o defectiune ceva de nu mai merge.Intru a doua zii lafel si am zis laso dreq ca nu are cum un siet asa mare de hack'uri pt jocurii sa nu mai mearga.Si brusc vad un topic facut de cineva din comunitate,ca nu mai merge "Cheathappens" din cauza lui "mmaama_" sau ceva de genul,dar nu conteaza asta. Dar am gasit o soluti cum sa intr'am dinou pe "Cheathappens si sa Downloadam cat vrem.Dar trebuie sa urmati pasii de mai jos. Pasul 1: Intram pe nu fac reclama! Pasul 3 : Unde scrie Adaugam http://Cheathappens.com si da-m Asta e tot sper ca v-am fost de folos. Multumesc!
  6. Salut! Ma numesc Alexandru. Am 18 ani. Iar cunostinele mele in "IT" sunt cam slabute,dar sper sa va pot ajuta. Stiu de RST CENTER de la un tov si am decis sa imi fac cont, si sa ma alatur acestei comunitati superbe.Numai bine si toate cele bune! Multumesc! Tot Respectul pentru VOI.
×
×
  • Create New...