Jump to content

policecosmin

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by policecosmin

  1. Ok. Iata o parte din proiectul meu cu NotePad(ma rog doar partea cu "New" care pot crea un document). Notepadul pe care l-am creat, este multitab. private void toolStripMenuItem3_Click(object sender, EventArgs e) { TabPage tp = new TabPage("New Document"); RichTextBox rtb = new RichTextBox(); rtb.Dock = DockStyle.Fill; tp.Controls.Add(rtb); tabControl1.TabPages.Add(tp); } private RichTextBox GetRichTextBox() //Aceasta metoda va reintoarce selectatul RichTextBox { RichTextBox rtb = null; TabPage tp = tabControl1.SelectedTab; if (tp != null) //Daca un Tab este selectat { rtb = rtb.Controls[0] as RichTextBox; //rtb este acum primul selectat } return rtb; }
  2. Vreau sa il fac in c#. Am 40GB numai de carti de programare dar pe nici una nu ma uit.
  3. La mine nu au insistat cu datele casaei sau ce ce am mancat ). Doar mi-au luat datele cum ma cheama si de unde am aparut, si ce ocupatie am. in rest nimik
  4. Si la mine au fost. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat, dar tot mi-au cerut date, cica pentru indentificarea mai usoara indiferent de unde sunt si unde locuiesc. Oricum nu a fost ceva aiurea. Adica mi sa parut destul de corect. Nu stiu asta despre voi.
  5. Uite, acum incep cu un mic proiect. Acest proiect consta in crearea unui "Notepad" care suporta si alte fisiere, cum ar fi: HTML, CSS, JavaScript. Ma rog, ceva de genul asta. Si vreau sa inteleg cum se introduce aceste suporturi pt. tipurile de fisiere de mai sus.
  6. Salut! Am creat acest topic pentru discutii generale despre programarea in C#, Visual C++, POO in general. Am observat ca nu exista alte topic-uri despre aceste utilitati, si doresc sa deprind mai multe de la voi pentru ca sunt un pic incepator. De ce zic "un pic"? Stiu deja o mare parte din baza programarii, dar doresc sa aflu mai multe. Orice comentariu este bine venit. Pentru ca asa, si ceilalti useri pot vedea aceste indrumari si vor putea urma sfaturi. Mersi mult! :)
×
×
  • Create New...