Jump to content

MrDrake

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MrDrake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut..de unde pot face rost de un cont CyberGhost VPN,moca...sau daca aveti careva dau un steam cva!
  2. Salut,mi-am instalat Ardamax Keylogger 2.8 dupa un tutorial de pe aici..si am o problema dupa ce l-am instalat imi dispare din barita si iconita aia "virus" care trebe trimisa !!! am incercat CTRL+ALT+SHIFT+H dar degeaba nu apare..si nu am antivirus in PC? ==> LINK POZA > http://img62.imageshack.us/img62/2267/14304077.png
  3. Salut..lam instalat tot chiar l-am si trimis la cineva..dar am o problema dupa cateva minute imi dispare din barita am incercat CTRL+ALT+SHIFT+H si degeaba tot nu apare?
  4. MrDrake

    Probleme PC.

    Salut..am o problema cu PC-ul cand il pornesc imi apare Windows 7 - Disk read error has occurred Press Ctrl+Alt+Delete to restart ...trebuie sa ii dau cateva restart-uri ca sa isi revina..cateodata se restarteaza singur. Am cautat pe google dar degeaba nam reusit sal fac...s-ar putea sa fie de la drivere --> http://img.prounionrp.ro/images/up6c0w4xh9obpo6elq4a.png .Care stie cum a-s putea sa rezolv fara sa reinstalez windows-ul..? --- Lasa dracu' mIRC-ul in pace sa doarma linistit acolo in cosciug.
  5. MrDrake

    pentru Romania

    LA MULTI ANI romanica
×
×
  • Create New...