Jump to content

expirat

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by expirat

  1. De ce din doua fisiere ? Nu era mai usor sa faci totul din index.php ? <?php if ( ((isset($_GET)) && ($_GET['nr'] > 10)) { //cacat, face ce vrei tu; } else if { // poti pune daca nr < 10, cum doresti; //face ce trebuie sa faca index.php; } ?>
  2. http://rstcenter.com/forum/43197-hackerul-din-cluj-care-spart-serverele-nasa-fost-retinut-de-diicot-2.rst#post289695 E greu ba. Plus ca face figuri din cauza diacriticelor. Sa rezolve kwe db-ul ca dispera lumea.
  3. Normal ca te duci daca esti un penal. Nu e vorba de legi, este vorba de persoana in sine. Nimeni nu vrea sa scape de oamenii destepti, ci de prostii care se cred hecari de havij. Click-click-pwn. Un exemplu bun (pe care-l stiu eu) este Tinkoi (salpa sefu'). E destept, stie ce sa faca cu vulnerabilitatile, stie sa se protejeze, le raporteaza pe cele importante, si-si creeaza o reputatie buna. Cum spuneam si-n alt topic, termenul de hacker si-a pierdut definitia adevarata cu mult timp in urma. Acum toti sunt hackeri daca fac spam pe facebook cu servere de istealer, pe cand putini sunt cei care-si codeaza serverele singuri. Acum toti sunt hackeri daca pun un apostrof nenorocit cand vad .php?id=mata si-l baga in havij si se lauda printre colegi si prieteni, pe cand foarte putini sunt cei ce stiu sa exploateze o vulnerabilitate manual. Exemplele pot continua.
  4. Log's = ale log-ului/urilor/cacat-cu-traducerea. Logs este forma corecta.
  5. gcc version 4.5.3 (Gentoo 4.5.3-r1 p1.0, pie-0.4.5) int x=1.1 nu merge. Insa char x = '1'; da. Un cod corect nu inseamna intotdeauna o particularizare.
  6. E imposibil ca datele sa nu fi fost criptate. Daca toate site-urile de mana a doua au ajuns sa foloseasca md5 si salt-ul vietii, e logic ca se cripteaza tot. Am inteles ca datele cartilor au fost hash-uite in sha256. Orice ar fi, urat.
  7. Curata prajituri si cache, si scoate optiunea de html5 (adica asta YouTube - Broadcast Yourself. ). Eu folosesc Cosmic Panda (YouTube - Broadcast Yourself.) si merge totul perfect. Si arata si ok.
  8. Daca-i dai difeis lu' Gheo din deal cu subdomeniu la hi2 sau domeniu la un euro si ala luat din bux, ca taranu' n-are si nici nu stie altceva, nu te defineste ca hacker, cretinule. Daca eu vorbesc despre ma-ta, eu nu inteleg o fiinta jenibila pe cand un altul vede o maimuta frumoasa. Ai inteles acum ?
  9. Jignire, nenorocita gramatica asta. @ jetus : Hacker - Wikipedia citeste pe acolo si intelege cu adevarat termenul de hacker si apoi il poti folosi cu sensul lui bun. Hacker nu inseamna sa profiti de nestiinta/prostia unui om care a codat ceva prost, apoi sa-i stergi toata munca si sa-i pui un index cu „SUNT HACKER COAIE”.
×
×
  • Create New...