Jump to content

Dimmi

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dimmi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Dovezile circumstantiale singure, nu pot duce la condamnare, cazul terminandu-se prin lipsa de probe. Si nici impreuna cu marturii ce pot fi considerate dovezi directe nu se poate ajunge la condamnare, fara cel putin o alta dovada directa. Prin urmare daca acceptam echivalenta de mai sus, presupunerea nu pot duce la condamnare, ci pot doar sustine un caz care include si alte dovezi directe.
  2. Pe cale legala nu: Art. 270 Obstructionarea justitiei (1) Persoana care, fiind avertizata asupra consecintelor faptei sale: a) impiedica organul de urmarire sau instanta sa efectueze, in conditiile legii, un act procedural; refuza sa puna la dispozitia organului de urmarire penala, instantei sau judecatorului sindic, in tot sau in parte, datele, informatiile, inscrisurile sau bunurile detinute, care i-au fost solicitate in conditiile legii, in vederea solutionarii unei cauze, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda. (2) Dispozitiile alin. (1) nu se aplica in cazul persoanei urmarite sau judecate pentru infractiunea care formeaza obiectul procesului penal.
  3. Dovada directa, un hdd confiscat din proprietatea incriminatului. Doar printr-o presupunere ca hdd respectiv e al tau, la calculatorul tau, in fata caruia stai tu si il accesezi, gasit in proprietatea ta - mai mult o dovada circumstantiala. Din aceasta pricina esti obligat sa dai o declaratie cum ca esti de acord cu preluarea informatiilor (impotriva ta) sau nu.
  4. Da, din Batman. Cand te ridica de pe strada, din local, apartament filajul este filmat pana la sectie iar daca aplica lovituri peste servieta / mapa din piele fie ca ajungi la spital sau nu, tot nu le pot justifica chiar daca intreaga sectie "jura" ca nici nu a pus mana pe tine, plus ca daca depui plangere impotriva lui se deschide ancheta si este suspendat. In momentul retinerii ti se ia telefonu' cum poti cheama televiziunea ?! Si da, poti demonstra cum calculatorul cu hardul nu iti apartin si nu l-ai folosit.
  5. Nu isi permit sa bata pe oricine, iar daca o fac, e mai greu sa ii explice avocatului ca ai cazut pe scarile din sectie. Langa scumpul tau avocat dai o declaratie in care mentionezi ca nu esti de acord cu preluarea datelor de pe hard pentru ca nu este al tau si din aceasta cauza nu stii parola (daca nu a fost cumparat pe numele tau).
  6. Este cineva interesat? (file) (file2) Pentru cine are dubii TeamViewer.
  7. Dimmi

    Salutare!

    Web design php css html, mysql cunostinte minime... vreau sa invat.
  8. Dimmi

    Salutare!

    Ma numesc Dim, am 20 de ani, sunt nascut dup? 90 si sunt dornic sa invat cat mai multe...
×
×
  • Create New...