Jump to content

nsilviu

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nsilviu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Din Romaniea nu cred ca va plati cineva sa privesca vreun film, poate cei din America sau alte state (poate) dar la cate torrente sunt nu prea vad logic (sau ce asa le privesti legal). Cat credeti ca dureaza pana se va gasi primul bug sa le privesti fara bani ?
  2. Un teamviewer hackerit care ascunde fereatra (pe server) de file transfer. Exista?
  3. daca are net prin lan..cum sta treaba? am spart anumite pc-uri cu VNC pe ele..si aveau ip 192.168.*.* la retea, insa ma conectam la ele pe ip lor de extern. Era routat ip de la server sau..cum?
  4. Am tot cautat exploit petnru 2.6.18-92.1.17.el5 #1 SMP Tue Nov 4 13:45:01 EST 2008 i686 athlon i386 GNU/Linux dar nu am gasit nimik ma puteti ajuta? PLS Versiune : redhat-release CentOS release 5.2 (Final)
  5. Nu gasesc exploitul la download acolo ?
  6. a13x4nd7u daca ai un id ms
  7. Multumesc forte mult tot asa il probisem si yo dar nu merge pe toate site-urile si am crezut ca nu fac bine multumesc si lui a13x4nd7u ca a explicat ....De mentionat: Merge dar nu pe toate de ex: http://www.buldog-klub.si dar si merge pe altele ca de ex: http://www.liderdirektor.com/ Bravo paxnWo daca mai ai mai posteaza
  8. Spunetimi si mie pls cum il folositi acest cod de mai sus unde il puneti pe localhost? sau undeva si cum faceti cu el ? pls
  9. Am nevoie de un exploit pentru drepturi de root pe un Linux Ubunt 2.6.15-28-386 ?? Deci avetzi am tot cautat dar nimik ? Va rog mult..
  10. aha bun asta si cautam drepturi de root dar intrebarea este pt. ce versiuni....In ce extensie se salveaza?
  11. dap asta e si problema mea ca nu reusesc sa decryptez in rest mere perfect exploit
  12. stiu ca nu este acelasi pt. tote dar imi trebuie petru ubunt de 2007 cand o sa fiu pe calculator o sa dau edit la post sa spun si kernelul ala
  13. as dori si yo un tutorial si un exploit pentru a obtine drepturi de root pe un cal cu linux...Acestea sa se faca din consoloa Linux din 2004 pana in 2008 ce exploiti si ce tutoriale aveti?
×
×
  • Create New...