Jump to content

Ryke

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Interests
    Muzica
  • Occupation
    Școala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ryke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. În manual, butonul respectiv zice că e Știam de acest buton, l-am apăsat de câteva ori, dar nu m-a ajutat să resetez biosul. Poate că trebuia să las mai mult bateria deconectată de la sursa de alimentare?
  2. Îți mulțumesc pentru această informație! Am să îți confirm printr-un edit când pot, dacă și pentru mine este valabil ceea ce mi-ai spus.
  3. Din păcate am sticker pe un șurub cu „FACTORY SEAL”, pe bottom case. Dacă nu am altă opțiune, îl trimit în garanție... și numai bine le spun să îmi mai pună un SSD sau HDD. Momentan am acces la Windows, dar cine știe când nu o să mai booteze. Mulțumesc pentru răspuns!
  4. Bună seara, am reușit să îmi parolez bios-ul cu o parolă care acum, aparent, nu mi-o amintesc. Există vreo soluție pentru laptop MSI GE65 9SF, fără a-i desface carcasa, deoarece este în garanție, pentru a reseta BIOS-ul? Mulțumesc.
  5. Salut! N-am folosit niciodata acest program, totusi apreciez tot tutorialul care l-ai scris. Am intrat aici in vorba, sa va spun ca exista un program cu mai multe functii gratuit! Eu il folosesc de ceva timp si sunt foarte multumit. Sper sa va fie si acesta de folos, celor interesati de a downloanda de pe YouTube: Pagina de download Free Studio (alegeti pachetele dorite) Tot pachetul Free Studio sau doar programul ce extrage coloana sonora dintr-un videoclip de pe YouTube: Free YouTube to MP3 Converter
×
×
  • Create New...