Jump to content

alexbowwow

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alexbowwow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Din cate stiu se poate moda versiunea asta. Daca te intereseaza poti sa-mi lasi PM cu id-ul tau de mess sau numarul de telefon si vorbim.
  2. 6.37 versiunea de firmware. Nu e o versiune modata oricum am si precizat ca e nemodat.
  3. Vand PSP 2004 slim&lite, culoarea piano black, cu card de 512 mb, cablu usb si incarcatorul original. Consola vine doar in acea folie in care era ambalata, caci nu mai am cutia cu manualele, nu e modata, nu are garantie, a fost folosita mai mult pentru muzica, are cam 72 de ore de utilizare(nu incontinuu), aspect 9/10(are mici zgarieturi pe inelul din spate), functionalitate 10/10. Contact: direct pe thread sau PM. O vand, deoarece doresc sa-mi achizitionez un telefon. Cu predare personala doar in Bucuresti. PRET: 280 ron nenegociabil. Multumesc anticipat!
  4. Ai pm in legatura cu psp.

  5. Ai PM in legatura cu psp.

  6. Vand PSP 2004 slim&lite, culoarea piano black, cu card de 512 mb, cablu usb si incarcatorul original. Consola vine doar in acea folie in care era ambalata, caci nu mai am cutia cu manualele, nu e modata, nu are garantie, a fost folosita mai mult pentru muzica, are cam 72 de ore de utilizare(nu incontinuu), aspect 9/10(are mici zgarieturi pe inelul din spate), functionalitate 10/10. O vand, deoarece doresc sa-mi achizitionez un telefon. Cu predare personala doar in Bucuresti. PRET: 280 ron nenegociabil. Multumesc anticipat!
  7. alexbowwow

    Vand PSP

    Vand PSP 2004 slim&lite, culoarea piano black, cu card de 512 mb, cablu usb si incarcatorul original. Consola vine doar in acea folie in care era ambalata, caci nu mai am cutia cu manualele, nu e modata, nu are garantie, a fost folosita mai mult pentru muzica, are cam 72 de ore de utilizare(nu incontinuu), aspect 9/10(are mici zgarieturi pe inelul din spate), functionalitate 10/10. Contact: direct pe thread sau PM. O vand, deoarece doresc sa-mi achizitionez un telefon. Cu predare personala doar in Bucuresti. PRET: 280 ron nenegociabil. Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...