Jump to content

Slyfer

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    History

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Slyfer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu mai povestiti. Ca sa poate aresta pe cineva trebuie un lucru care sa te incrimineze. Daca ei au ipul tau de cine stie unde, ca ai fi facut ceva,prima oara iti ia declaratie, apoi vin baietii cu mandat iti ia (toate obiectele care pot stoca date (hard,telefon,mp3,card,laptop,cduri,dvduri). Daca tu ai hardu cryptat, nu esti obligat sa le spui parola si ei nu ai voie sa te retina, repet NU AU VOIE. Ca te retineau de cand au venit cu mandatul da acum cauta dovezi sa te bage in tribunal si etc. O sa-l duca ei la centre de examinare...etc etc. Ala oricum nu-l mai vezi inapoi nici macar dupa ce se termina procesu. (Ce am spus mai sus stiu sigur de la avocat si sa presupunem ca "un cunoscut a trecut prin asta")
  2. Rezolvarea ta e corecta, in cerinta nu specifica sa te unesti NUMAI de punctele albe sau punctele negre poti sa te ajuti si de celalate ca altfel nu mai erau acolo.
  3. Nici un computer nu poate prezice cum gandeste omul. In sine computerul ala o sa "citeasca niste cifre" o sa faca niste procente din anumite categorii o sa le compare si o sa de un rezultat. Cine stie poate o sa fie folositor. Bine zis.
  4. Puteai foarte simplu sa postezi tu parola. LE : m0o.OFu0CK3rN0VxTMaS e parola. LE2: NU MERGE.
  5. Sa-mi bag parizeru de post in pateu vegetal
×
×
  • Create New...