Jump to content

fopen

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fopen

  1. Frauda pe Internet, mai exact licitatiile pe eBay sau alte site-uri de gen... din punctul meu de vedere, nu este nimic ilegal. Vand o poza la niste prosti si cam atat ! Cu ce gresesc ? Asa cum Thomas Edison a inventat becul asa si eu poate am visat intr'o noapte ca americanii sunt niste prosti si ii poti mintii ca, defapt, cacatul nu miroase, ba chiar are gust bun !!! Multi iti spun: " You fucking nigger ( ei cred ca noi suntem defapt nigerieni ), get a job !! " , " I can't believe people really fall for this shit " . Mai are vreun rost sa'i raspund ?? Adevarul este ca, cei care inca mai fac frauda, ar fi bine sa o lase balta, sa se bucure de cati bani au reusit sa stranga...sa'si inchipuie ca nu mai merge...a devenit periculos, mai bine stai cu femeia linistit si accepti o afacere ceva din care sa faci un minim de 20/30 mil ( lei vechi ) pe luna si aia e. Luxul atrage atentie, invidie si de multe ori asta ii infunda pe toti ! Sa nu mai zic de cei care au facut treaba...s-a spart gashca, si se oftica pe cutare ca inca mai face bani, si ii merge bine, si etc, arde cacatu'n el de oftica, ei sunt pietoni si tu cu masina ??? mor de oftica si te infunda !
  2. O mare paguba si pt. altii aceasta arestare a lui Vladuz. eBay is va securiza site-ul si mai bine. Mi se pare aberant ca un om de teapa lui Vladuz sa fie prins asa, din moment ce arunca laptopurile pe geam inseamna ca nu avea hdd'urile criptate sau cine stie... NICI NU VREAU SA STIU. Sa'i speram ca primeste o pedeapsa usoara. Ebay a castigat oricum mai mult de 2$ MIL acum ca l-au prins. Sigur e party in sediul ebay.
  3. Dau un exemplu: Banuiesc ca ai auzit de Findnot si de servicile lor, ma intreb daca TOR-ul ii poate inlocui: Findnot ofera VPN-uri cu care iti poti filtra traficul pe internet, la un moment dat am vazut ca nu ma mai lasa sa stau conectat la VPN Findnot + AOL, imi dezactivau conturile chiar daca erau platitle legal , daca E-gold se poate numii legal binenteles . Faptul ca ma conectez la browserul AOL (i.e.: AOL 8.0 , 9.0vr , etc, deci acel "browser" ) si folosesc browser-ul lor Intern, ma ajuta pentru ca AOL nu'mi vede ip-ul de romania ca sa'l poata da mai departe, il vede pe cel de la Findnot. Diferenta este radicala pt. cei ce au habar de ebay, eu am un stil de a lucra, poate altora le "sta" dupa ip de romania ! Deci, ma pot conecta la TOR , dupa aceea la AOL ? Multumesc.
  4. Salut, Ai idee daca pot conecta Compuserve sau AOL prin TOR ? ip .ro / tor / compuserve sau aol. multumesc.
×
×
  • Create New...